Tipsa en kompis

2017-09-13

Lindelöf petas – trots nya succén

Victor Nilsson Lindelöf gjorde en synnerligen stabil insats när Manchester United slog Basel i Champions League.Ändå kommer José Mourinho att rata svensken i helgens ligamatch mot Everton.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:14

Man United-stjärnan har drabbats av hjärtproblem

Manchester United-legendaren Michael Carrick har saknats under större delen av säsongen.Nu berättar landslagsmannen att han har drabbats av hjärtproblem."Det har visat sig att jag har drabbats av oregelbundna hjärtslag", skriver Carrick på twitter.

Tipsa en kompis

20:38

Coleen Rooney bryter tystnaden om otroheten

Makarna Rooney har haft en tuff höst på äktenskapsfronten.Wayne Rooney greps av polis för två månader sedan för rattfylla, med i bilen var även en kvinna som inte var hans fru.Nu talar Coleen Rooney ut om problemen.– Jag kände inte att jag kunde bära mig ring, skriver hon på sin Facebooksida.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

Skulle inte förvåna om Zlatan startar då

BASEL. 0–1 mot FC Basel en kylig kväll i slutet av november är nog en match José Mourinho helst vill glömma.I stället gladde sig nog portugisen mest åt Zlatan Ibrahimovic.Manchester United har fått tillbaka sin joker i precis rätt läge.Skulle inte förvåna om Zlatan startar redan mot Arsenal på Emirates den 2 december.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

Chockförlust för United i Champions League

Zlatan Ibrahimovic blev historisk när han hoppade in för Manchester United i Champions League.Men han kunde inte rädda sitt lag.I stället åkte United på en chockförlust med 0-1 efter ett sent mål från Michael Lang.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

Svenskarna på bänken för Manchester United

Zlatan Ibrahimovic tar plats på bänken i Champions Leaguemötet mot Basel.Där får han svenskt sällskap i form av Victor Nilsson Lindelöf.José Mourinho väljer i stället att spela med Chris Smalling och Marcos Rojo som mittbackar.

Tipsa en kompis

Monday 20 November

Zlatan öppnar – för United-förlängning

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka.Redo för toppstrid i Premier League och redo att fullfölja sitt sista kontrakt med Manchester United.Eller?– Jag vet inte vad som kommer ske i framtiden. Det som händer händer, säger han kryptiskt till The Guardian.

Tipsa en kompis

Sunday 19 November

"Jag vill inte berätta – det är väldigt känsligt"

Zlatan hyllas över hela världen efter sin comeback. Den svenska stjärnan fick hoppa in och spela femton minuter efter sju månaders skadefrånvaro. Men vad det var för skada vill han inte avslöja.– Det vill jag hålla för mig själv. Det är väldigt känsligt, säger Zlatan Ibrahimovic till Manchester Uniteds hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 18 November

Man undrar ju – är Zlatan omänsklig?

LONDON. Sju månader efter sin allvarliga knäskada gjorde Zlatan Ibrahimovic en sensationell comeback i Manchester Uniteds tröja.Rekordsnabbt - i tröja nummer tio.Det är inte utan att man undrar om han är omänsklig trots allt.