Tipsa en kompis

2017-09-13

Mittbackstalangen skriver kontrakt med Malmö FF

Han har hyllats för sin talang.Nu skriver Dennis Hadzikadunic A-lagskontrakt med Malmö FF.– Jag är riktigt glad över att vara en del av Sveriges bästa klubb, säger mittbacken till klubbens hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:07

TFF-tränarens dröm: Ta över MFF:s A-lag

TFF nosar på en plats i allsvenskan.Då väljer succétränaren Patrick Winqvist, 41, att fundera kring framtiden.– Jag vill jobba med A-laget i Malmö FF. Det är min dröm, säger Winqvist.

Tipsa en kompis

11:39

”Han är tjurig, på gott och ont”

Jo Inge Berget vill inte förlänga med Malmö FF om han får spela som en wingback.
Nu uttalar sig MFF:s sportchef Daniel Andersson om den norske landslagsspelarens "passning".– Han är ju tjurig ”Jib”, på gott och ont. Likväl spelar han och är en av de bästa på vingback, det får man fan ge honom, säger Daniel Andersson till Fotbolldirekt.

Tipsa en kompis

Igår 16:56

C More-profilen: "Allsvenskan är avgjord"

Efter oavgjort i toppmatchen mellan Östersund och Malmö FF är C More-experten Anders Andersson säker.Malmö FF vinner SM-guld 2017.– Jag tror Djurgården är ganska nöjda, säger Andersson innan berättar att han vill se en regelförändring inom svensk fotboll.

Tipsa en kompis

Igår 13:49

Hotet mot Malmö FF – nio spelare riskerar avstängning

Här är hotet mot Malmö FF i guldstriden.Nio MFF:are – varav åtta från senaste startelvan – står en varning från avstängning.– Vi har visat att vi har en bred och bra trupp, sa MFF-tränaren Magnus Pehrsson redan före mötet med Östersund.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Dahlin räddade Malmö

En ny viktig straffräddning från Johan Dahlin gör att Malmö behåller greppet om guldet. Skåningarna fick 2-2 borta mot Östersund i matchen som innehöll det mesta.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Malmö FF är Sverige bästa lag

ÖSTERSUND. Det var den guldstriden det.Efter en aningen dramatisk avslutning kom Sveriges bästa lag undan med en poäng - och reser hem från Östersund med rejäl guldvittring.Bara att lägga champagnen på kylning nu, MFF.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

Han räddade straff – i matchens sista sekund

Östersund fick ett drömläge.Men det blev "bara" kryss hemma mot Malmö FF – efter en kaosavslutning där Johan Dahlin blev stor straffhjälte i slutsekunderna.– En makalös match, säger Åke Unger i C More.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 September

ÖFK vill värva MFF-försvarare

Här besöker Malmö FF:s Felipe Carvalho ÖFK.Mittbacken är skadad men åkte tillsammans med sin agent Terje Liveröd upp till Östersund för att bekanta sig med klubben.En övergång kan komma att bli aktuell till nästa säsong.- Östersund är ett alternativ, vi får se vad som händer, säger Liveröd.