Tipsa en kompis

2017-09-13

Missar match efter att ha rakat benen

Marcos Asensio kommer inte till spel i Real Madrids match mot Apoel Nicosia i kväll.Och stjärnan har en minst sagt bisarr ursäkt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 14:00

Ronaldo är den här är; Störst i världen

På lördag spelar Real Madrid final i Champions League igen och vi kanförstås prata och tycka om Liverpool, Klopp och Salah.Men det kommer att handla om Cristiano Ronaldo.Det gör alltid det.På gott och ont, svart eller vitt, för eller emot.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

”Det skulle vara en tuff smäll för alla”

Neymar ryktas lämna PSG för spel i Real Madrid.– Det skulle vara en tuff smäll för alla här, säger Messi till TyC Sports program.Men brassen är inte den enda som gjort den förbjudna flytten.

Tipsa en kompis

Friday 11 May

Detaljerna talar för Salahs monsterflytt

Ryktena om Mohamed Salah till Real Madrid blossar ånyo upp.Enligt spanska AS finns det nämligen vissa tecken som talar för att den spanska storklubben presenterar Salah i sommar.Prislappen? Drygt två miljarder kronor.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 May

Barcelonastjärnan stängs av fyra matcher

Barcelonaspelaren Sergi Roberto fick syna det röda kortet i ett stökigt "El Clasico" mot Real Madrid i helgen efter att ha måttat en knytnäve mot Madridvänsterbacken Marcelo.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 May

Klopp på plats – för att övertyga honom

Jürgen Klopp håller just nu på att förbereda sitt Liverpool inför Champions Leaguefinalen mot Real Madrid.Samtidigt jobbar han för att förstärka sitt lag till nästa säsong.Enligt Daily Mirror har Klopp nyligen varit i Frankrike för att i person övertyga Lyons Nabil Fekir att välja Liverpool över Chelsea.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 May

Liverpool klara för CL-finalen

Liverpool är klart för Champions Leaguefinal mot Real Madrid.De föll med 2-4 borta mot Roma, men gick vidare med 7-6 totalt - efter en rad kontroversiella domslut.Roma skrek två gånger om på straff i den andra halvleken utan att få gehör från domarna.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 May

Kallas ”förrädare” efter bilderna i CL

James Rodriguez hade dubbla lojaliteter under tungviktsmötet mellan Real Madrid och Bayern München.Nu har superstjärnan dömts ut som en förrädare av ena lagets supportrar.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 May

Marcelo erkänner efter protesterna

Bayern München skulle ha fått straff när Marcelo stoppade ett skott med handen.Det erkände Real Madrid-backen efter Champions League-semifinalen.