Tipsa en kompis

2017-09-13

Hamads svar till Sarfo: "Vi möts på Swedbank"

Kingsley Sarfo vill krossa Hammarby på söndag.Nu svarar Hammarby på piken.– Tack för tändvätskan, vi möts på Swedbank, svarar Jiloan Hamad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:28

”Mosar in den genom händerna”

GÖTEBORG. Simon Helg gav Öster en drömstart på matchen mot IFK Göteborg.En projektil i bortre krysset – som bar vägen till en poäng.– Jag mosar in den genom hans händer, säger Simon Helg och skrattar.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

Dramatik när Malmö vann med matchens enda mål

Cupens sex söndagsmatcher såg lika många segrare även om det satt hårt inne för Malmö FF hemma mot Dalkurd. Det krävdes en straff av inbytte Markus Rosenberg för att MFF skulle vinna med matchen enda mål.

Segrar också för allsvenska Hammarby, Örebro, Häcken och Brommapojkarna medan Frej något överraskande vann borta mot Superettankollegan Jönköpings Södra med 2-1.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

Hamad briljerade när Hammarby vann i cupen

Hammarby fick en kanonstart på tävlingssäsongen.Vasalund besegrades med 3-1 i svenska cupen.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

Jansson: "Vi är riktigt irriterade"

Hammarby tvingas stryka Gershon Koffie till matchen mot Vasalund.Anledningen är att New England Revolution inte bekräftat att spelaren återgått till Hammarby efter lånet.– Vi är riktigt irriterade, säger Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 17 February

Östers nyförvärv chockade Sirius

Östers IF snuvade oväntat allsvenska Sirius på poäng i Svenska cupen-premiären.Det var nyförvärvens då då Simon Helg och Stefano Vecchia gjorde målen i 1-1-mötet i Uppsala.

Tipsa en kompis

Thursday 15 February

Mittbacken klar för Hammarby

Här är Hammarbys nästa nyförvärv.Enligt SportExpressens uppgifter har nu David Fällman skrivit på för Bajen - och väntas presenteras inom kort.Övergången kan bli officiell under morgondagen.

Tipsa en kompis

Monday 12 February

Tränaren sparkas: ”Det är ganska fult”

Hammarby gick tidigare i kväll ut med ett pressmeddelande om att Hammarby Dams tränare Olof Unogård avskedats.Orsaken uppges bland annat ha varit att styrelsen förlorat förtroendet för Unogård sedan han "vid upprepade tillfällen överskridit sina befogenheter".– Jag tycker att det är ganska fult om jag ska vara ärlig. Det är väldigt hårda ord, säger Olof Unogård till SportExpressen.

Tipsa en kompis

Saturday 10 February

Nu öppnar Erkan Zengin för Sverige

Erkan Zengins tilltänkta flytt på deadline day kraschade.Svensken var på väg till Alanyaspor - men Eskisehirspor vägrade affär.Nu öppnar han upp för att flytta hem till Sverige.– Jag kanske vänder hemåt, säger Zengin till Fotbollskanalen.