Tipsa en kompis

2017-09-13

HIF-ikonen klar för division 2-klubb

Helsingborgs IF:s tidigare skyttekung Alvaro Santos är klar för division 2-laget Hittarps IK.– Han verkar sugen, säger Mattias Hallberg, Hittarps spelande sportchef, till Helsingborgs Dagblad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 18 September

TFF har en realistisk chans att nå allsvenskan

Helsingborgs IF gjorde vad de var tvungna.Trelleborgs FF det man behövde för att börja drömma på allvar.Efter BP:s oväntade formsvacka kan TFF:s resa faktiskt gå hela vägen till allsvenskan.

Tipsa en kompis

Monday 18 September

Från bänkad till HIF-hjälte

Efter två matcher på bänken fick Bradley Ralani chansen från start mot Varberg.Yttermittfältaren tackade – och sköt HIF kvar i kampen om den allsvenska kvalplatsen.

Tipsa en kompis

Sunday 17 September

Supertalangen om Bayern-ryktet: ”Jättefin klubb”

Alex Timossi Andersson ska vara nära att bli klar för tyska storklubben Bayern München.Inför det viktiga hemmamötet med Varberg talar HIF:s supertalang ut om en stundande flytt.– Det känns bra helt enkelt med Bayern München, det gör det, säger Timossi Andersson till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Sunday 17 September

Trots MFF:s dominans – mot sämsta året på 30 år

Malmö FF är överlägset rikast i Sverige och på väg mot sitt fjärde SM-guld på fem år.Samtidigt famlar klassiska klubbar som Halmstads BK och Helsingborgs IF efter fotfästet och gamla förlorade identiteter.Nu riskerar 2018 att bli det sämsta sydsvenska fotbollsåret på nästan 30 år.

Tipsa en kompis

Thursday 14 September

Svenske talangen går till Bayern München

Alex Timossi Andersson lämnar Helsingborgs IF för tyska Champions League-klubben Bayern München.– Det är ingen hemlighet att det är en intressant spelare för omvärlden. Men ska vi prata om Alex framtid har jag inga kommentarer, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till Helsingborgs Dagblad.Enligt tidningen rör det sig om en mångmiljonaffär.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 September

Hoppet lever för HIF: "Sju finaler kvar nu"

Kvittering mot Brommapojkarna i 90:e minuten.Trots en man utvisad.
Då tror Helsingborgs matchhjälte fortfarande på allsvenskan.
– Vi har sju finaler kvar nu, säger Johan Persson.

Tipsa en kompis

Sunday 10 September

Gefle på säker mark i Superettan

När tre av seriens topplag – Brommapojkarna, Trelleborg och Helsingborg - spelar på måndag och tisdag toppar Dalkurd tabellen, en poäng före BP. Om det är spännande i toppen är det minst lika ovisst på den nedre halvan där Gefle för första gången återfinns på rätt sida om det negativa kvalstrecket.

Detta efter en stark vändning hemma mot Norrby då 0-2 blev 3-2. Åtvidaberg är ny jumbo efter 0-1 mot Frej. Både Gefles och Frejs segermål kom på tilläggstid och båda lagen fick en spelare utvisad.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 September

Hanssons offsideilska i toppmötet: ”Gamblade”

Pär Hansson tyckte Dalkurds 2–1-mål var offside – och gestikulerade vilt mot domarna.Efter det dramatiska 2–2-mötet berättar han att det var en chansning.– Det är ett sätt att sätta press på domarna också och de var osäkra, säger Pär Hansson.