Tipsa en kompis

2017-09-13

HIF-ikonen klar för division 2-klubb

Helsingborgs IF:s tidigare skyttekung Alvaro Santos är klar för division 2-laget Hittarps IK.– Han verkar sugen, säger Mattias Hallberg, Hittarps spelande sportchef, till Helsingborgs Dagblad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 23 November

Ryktet: Mellberg kan flytta till AIK

Olof Mellberg, 40, lämnade Brommapojkarna tidigare i veckan.Nu lanserar den tidigare landslagsbacken Erik Edman en teori om Mellbergs framtid.Enligt Edman vill AIK ha Mellberg som tränare nästa säsong.Det uppger han i NordicBets podcast Ljugarbänken.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 November

"Då skulle jag ha varit begraven nu"

Mats Magnusson har lagt sina mörkaste år bakom sig, och var med och delade ut pris på Fotbollsgalan.För SportExpressen berättar han om hur ärofyllt han upplever uppdraget, och hur han tror att hans liv hade kunnat sluta om Stefan Schwarz inte hade hjälpt honom när livet var som värst.– Då hade jag inte stått här i dag, då hade jag legat begraven på Råå i Helsingborg, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 17 November

HIF uppges vinna kampen om allsvenske mittfältaren

Mohammed Abubakari jagas av Groningen och Roda i Holland.Men enligt Fotbolltransfers.com är det Helsingborgs IF som leder jakten på Häckenmittfältaren.– Jag hörde för två veckor sedan att de är intresserade, att de vill värva mig, men det är som sagt inte bara dem. Många lag är med i bilden, säger Abubakari till sajten.

Tipsa en kompis

Thursday 16 November

Här besegras MFF av Helsingborgs IF

Sett till sportsliga framgångar har Malmö FF de senaste åren seglat ifrån Skånerivalen Helsingborgs IF.Genom Svenska Spels "Gräsroten" är det däremot HIF som dragit in mest pengar det senaste året.– Gräsroten betyder mycket för oss. Då menar jag inte bara intäktsmöjligheten, utan även det engagemang som det innebär för vår klubb., säger HIF:s marknadschef Helena Wennerström i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 November

Bekräftat: Halmstads värvar Peter Larsson

Halmstads BK värvar både Peter Larsson och Thomas Boakye.Spelarna presenterades under onsdagen på en presskonferens.– Ett kärt återseende, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson om Peter Larsson.

Tipsa en kompis

Monday 13 November

HIF-kaptenen klar – återvänder till HBK

Cirkeln ser ut att slutas.Enligt Kvällspostens uppgifter återvänder HIF-kaptenen Peter Larsson till Halmstads BK inför nästa säsong.– Jaså? Spännande uppgifter men jag har inga kommentarer, säger Peter Larsson.

Tipsa en kompis

Saturday 11 November

Hareide på väg till VM – mot alla odds

2002 lämnade han Köpenhamn sedan hans fru fått cancer.2012 gick han i pension efter att ha ratats av Helsingborgs IF.Fem år senare har Åge Hareide tagit Malmö FF till Champions League två gånger och nu står mannen som vunnit SM-guld med både HIF och MFF ett play off från att ta Danmark till VM.–Det här är utan tvekan mina två viktigaste matcher i tränarkarriären, säger Hareide.

Tipsa en kompis

Monday 6 November

HIF storrensar i spelartruppen

Helsingborgs IF:s mål var att direkt återvända till allsvenskan.Det misslyckades helt och nu är det klart att fyra spelare lämnar laget – och att Jesper Langes framtid är oviss.–Jesper Lange fokuserar på sin rehab och har blivit erbjuden klubbens såväl kompetens som faciliteter för att på bästa sätt kunna ta sig tillbaka från sin skada, skriver HIF på sin hemsida.