Tipsa en kompis

2017-09-14

Här chockar Ghoddos Zorya – målskytt igen

Här chockar Östersund Europa.Igen.Saman Ghoddos rullade in 1-0 mot Zorya efter ett mönsteranfall.– Det är ett väldigt vackert mål, säger Anders Svensson i Kanal 9.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Elfsborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 9 January

Lasse Nilsson klar för ny klubb

Lasse Nilsson, 36, lämnar Elfsborg – men stannar i Boråsfotbollen.Den allsvenska anfallsveteranen är klar för Norrby i superettan.– Jag ser verkligen fram emot säsongen som kommer, säger Lasse Nilsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 9 January

Larsson och Nørgaard inför Sverige-Danmark

På torsdag, med avspark klockan 17.45 svensk tid, spelar Sverige mot Danmark i Abu Dhabi. Svenskfotboll.se har inför matchen tagit ett snack med Johan Larsson och Christian Nørgaard, som till vardags är klubbkompisar i Bröndby.

Tipsa en kompis

Wednesday 27 December

Svensken stämmer det egna klubblaget

Svenske landslagsspelaren Niklas Hult stämmer sitt klubblag, Panathinaikos. Enligt grekiska tidningen SDNA stämmer svensken Panathinaikos på över tre och en halv miljon kronor.

Tipsa en kompis

Sunday 24 December

Hiljemarks lån avslutas – återvänder till Serie A

I augusti lånades han ut till Panathinaikos.Men redan nu kan Oscar Hiljemark återvända till Genoa.Det skriver Fotbollskanalen som hänvisar till panathinaikoskosmos.com.

Tipsa en kompis

Monday 18 December

Vägrar betala löner – svenskarna kan flytta

Svenskklubben Panathinaikos – med spelare som Oscar Hiljemark, Niklas Hult, Mattias Johansson och Guillermo Molins – har det tufft utan skyttekungen Marcus Berg.På fotbollsplanen: fiasko.Vid sidan: ekonomiska bekymmer.Enligt Fotbollskanalen överväger nu några av lagets svenskar att stämma klubben för uteblivna löner.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Stefan Ishizaki: "Så länge Zlatan kör hänger jag med"

Stefan Ishizaki, 35, har skrivit på för två nya säsonger i Elfsborg.Och han ser fram mot att köra i gång med försäsongsträningen på andra sidan årsskiftet.– Det här ska bli väldigt spännande, säger veteranen inför sin sextonde allsvenska säsong.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Han lämnar AIK – klar för rivalen

Elfsborg har kallat till presskonferens i dag.Enligt GT:s uppgifter kommer klubben att presentera Stefan Ishizaki, 35.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 December

"En bluff – den här killen har lurat mig"

TV4-profilen Elin Wass första dejt med fotbollsproffset Oscar Hiljemark började som ett fiasko.Wass tvingades sitta i en timme och vänta på att stjärnan skulle dyka upp.– Jag tänkte: "Han kommer inte. Det här är en bluff. Den här killen har lurat mig", säger Wass i TV4-programmet "Playmakers".