Tipsa en kompis

2017-09-21

Eddahri ordnade Eskilstunas viktiga poäng

Klockan hade tickat i över 80 minuter och superettan kändes som ett faktum för Athletic Eskilstuna. Då klev Omar Eddahri fram som en frälsare och svarade för mirakelvändningen med två snabba mål. Efter 3-2-segern borta mot Örebro har nykomlingen lämnat den allsvenska jumboplatsen.

Läs på källsidan: svenskfotboll.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Athletic

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 07:52

Östersund hyllas i hela världen – efter succén

Östersund övertygade kraftigt i 2–2 matchen mot Club Athletic i Europa League.Nu hyllas jämtarna världen över för sin bragdartade insats mot de åttafaldiga La Liga-mästarna."Resultatet är en besvikelse - för Östersund", skriver spanska Marca.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Därför tvingades ÖFK att byta tröjor

ÖSTERSUND. De vann sånär mot storklubben Athletic Bilbao på hemmaplan.Men det såg ut som att de spelade borta.Östersund tvingades nämligen spela i sina vita bortaställ.– Det var Uefa som bestämde det, säger ÖFK:s kanslichef Lasse Landin.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Bilbaos stora hyllning till ÖFK: "Vi var helt bort"

Östersund var nära ytterligare en skräll i Europa. Men det blev 2-2 mot Athletic Club. Och nu hyllas de av motståndarna.– Vi var efter från första sekund. Vi var helt borta i 75 minuter. De var ganska mycket bättre, säger tränaren José Angel Ziganda.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Kryss för Östersund mot Athletic

Östersund såg ut att kunna bärga en ny trepoängare i Europa League-gruppspelet, men Athletic Club räddade med sig en poäng hem till Baskien efter sen kvittering av inhopparen Inaki Williams.

Dessförinnan hade ÖFK i början av den andra halvleken vänt 0-1 till ledning 2-1 efter mål av Alhaji Gero och Curtis Edwards.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Bachner: Spanjorerna fick sig en uppläxning

ÖSTERSUND. Med 100 års erfarenhet av att göra på ett annat sätt kom Athletic Club de Bilbao till Jämtland och en klubb som följt samma devis.De fick sig en uppläxning.Graham Potters Östersund är före sin tid.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Östersund nära ny skräll – tappade i slutskedet

Östersund gick mot seger hemma mot Athletic Bilbao.Men i den 89:e minuten grusade Inaki Williams drömmarna.ÖFK tappade markeringen - och Williams pangade in 2-2.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Jättetavlan: "Är en väldigt dålig touch

Östersunds FK fick en mardrömsstart hemma mot Athletic Bilbao.I den 14:e minuten stod Aly Keita för en jättetabbe - som Bilbao utnyttjade till 1-0.– Det är en väldigt dålig första touch, säger Kanal 9:s expertkommentator Anders Svensson.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Östersunds fräcka pik – mot spanska jätten

Östersunds FK har två raka segrar i Europa League.Nu väntar Athletic Bilbao på Jämtkraft arena.Men Brwa Nouri räds inte motståndarna.– De är jävligt bra, de här jävlarna. Men jag fruktar inte någon, säger han.