Tipsa en kompis

2017-10-30

AIK klart för Europa – vann rivalmatchen

Andraplatsen säkrad, bäst i stan för sjunde året i rad och Europabiljetten fixad.Stefan Ishizaki fick en helt okej avslutningskväll på Friends arena.AIK slog IFK Göteborg med 2-1.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:26

”Klart att det är en ren jävla lögn”

IFK Göteborg tog tre poäng för första gången på en månad.Nu berättar Blåvitt-ikonen Tobias Hysén om känslorna under den turbulenta tid som klubben gått igenom.–När jag vet att jag ska tacka för mig så vill man fan inte tacka för sig genom att åka ned en serie, säger Hysén.

Tipsa en kompis

22:14

Poya Asbaghis hyllning till fansen: De är bäst i Sverige

IFK Göteborg tog tre poäng i ångestmötet på Grimsta IP.Efteråt hyllade tränaren Poya Asbaghi supportrarna.– Kolla hur de har fyllt upp läktaren här i Stockholm. De har varit bäst i Sverige, säger han.

Tipsa en kompis

21:20

Blåvitt spelade klassisk Blåvittfotboll

Samma huvudtränare och samma spelare.Men ett lag som helt bytt skepnad på två veckor.IFK Göteborg påminde om IFK Göteborg igen och spelar allsvensk fotboll även 2019.

Tipsa en kompis

20:52

IFK Göteborg tar hem ångestmötet

Ångestmöte på Grimsta IP.Då tog IFK Göteborg tre blytunga poäng.

Tipsa en kompis

20:52

Göteborg tog viktig seger i måstematch

Göteborg besegrade Brommapojkarna borta med 2-0. Blåvitt lyckades vända den negativa trenden och tog första segern sedan augusti.

Tipsa en kompis

10:00

”Blev väldigt överraskad när jag läste det om BP”

Problem på och utanför planen för både IFK Göteborg och Brommapojkarna.Nu möts lagen i en ödesmatch.– Jag blev väldigt överraskad när jag läste det om BP, säger Carl Starfelt, 24.

Tipsa en kompis

Igår 18:07

Olssons besked – om framtiden i Djurgården

Jonas Olsson lämnar Djurgården efter säsongen.35-åringen gav tydliga besked om sin framtid efter 0-0-derbyt mot AIK.– Vi har ingen dialog alls om framtiden, säger Olsson.

Tipsa en kompis

Saturday 20 October

”Paka”: Jag ska inte ljuga...

IFK Göteborg byter spelsystem till klassiska 4-4-2.Frågan är hur det påverkar Patrik Karlsson Lagemyr, 21.– Det har gått lite sämre i höst, men det är bara att knyta näven, säger han.