Tipsa en kompis

2017-10-31

Ängelholm klara vinnare av ungdomsbonusen

En tro på de yngre har under fotbollssäsongen visat sig bära frukt för Ängelholms FF. De har kammat hem samtliga delomgångar i Svenska Spels Ungdomsbonus och står således som segrare i den totala sammanställningen – och får ta emot 50.000 kronor.

Läs på källsidan: tipselit.qbgr3fsv6j.eu-central-1.elasticbeanstalk.com

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:36

Glädjebesked för HIF efter skadekaoset

I samband med matchen mot AFC Eskilstuna drabbades Helsingborgs IF av tre hårda skadesmällar.Nu kommer positiva besked gällande två av dem.Både Pär Hansson och Andri Bjarnason är med i matchtruppen till onsdagens match mot Brage.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

HIF-målvaktens skadebesked: "Det är klart jag är lite orolig"

Pär Hansson klev av toppmötet mot Eskilstuna med ryggsmärta.Dagen efter känner HIF-målvakten sig bättre men det är ovisst om han kan spela mot Brage på onsdag.–Det är klart jag är lite orolig, säger han om smärtan.

Tipsa en kompis

Saturday 15 September

Mardrömsbilderna för HIF – dubbla skador

Här är bilderna alla Helsingborg-supportrar inte vill se.Målvakten Pär Hansson linkade ut skadad i mållösa toppmötet med AFC Eskilstuna.Dessutom tvingades högerbacken Anders Randrup bytas ut med smärtor.

Tipsa en kompis

Saturday 1 September

Snöplig miss för HIF – efter en supertavla

Så snöpligt för Helsingborgs IF.Och vilken jättetavla av målvakten Pär Hansson – i sista sekunden.– Det känns som en förlust, suckar landslagsmannen Andreas Granqvist efter 1-1 mot Degerfors.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 August

Blåvitts besked om trotjänaren

GÖTEBORG. Emil Salomonsson, 29, ser ut att stanna i IFK Göteborg säsongen ut.Därefter kan trotjänaren bli nästa spelare att lämna utan att klubben får betalt.Samtidigt arbetar Blåvitt för att få till en förlängning.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Kamp mot klockan för HIF:s senaste värvning

Markus Holgersson kan debutera för Helsingborg mot Örgryte – under förutsättning att han blir spelklar.Nyförvärvet finns med i matchtruppen där nye anfallaren Wanderson saknas.

Tipsa en kompis

Friday 10 August

Bomben: Profilen i träning med HIF

Helsingborgs IF fortsätter minst sagt att rusta mot allsvenskan.Efter Andreas Granqvist, Rasmus Jönsson, Wanderson och Markus Holgersson kan nu nästa stjärnvärvning vara på gång till klubben.Alexander Farnerud ska nämligen provträna med klubben, meddelar HIF på sitt Twitterkonto.

Tipsa en kompis

Wednesday 8 August

Nästa hemvändare är klar för Helsingborgs IF

Först värvades Andreas Granqvist och Rasmus Jönsson.Sen skrev Wanderson på.Nu har Helsingborgs IF gjort klart med nästa värvning: Markus Holgersson.– Jag tycker mig se oss ta steg för varje dag med ett lagbygge som dels kan leda till allsvenskan och som i förlängningen kommer bli ett allsvenskt lag att räkna med, säger försvararen i ett pressmeddelande.