Tipsa en kompis

2017-11-13

Kanal 5 ligger nere – timmar före avspark

Bara timmar till avspark mot Italien.Då ligger Kanal 5 nere hos leverantören Com hem – vilket drabbar cirka 4,5 miljoner svenskar.Comhem undersöker problemet just nu.– Om tittare upplever problem med sändningen ska de i första hand kontakta sin leverantör, säger Daniel Lagerqvist, presschef sport på Discovery.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:49

Henkes teori: Därför är Zlatan inte med i VM

Zlatan Ibrahimovic är som bekant inte med i VM.Självförvållat, menar landslagsikonen Henrik Larsson, som ger sin syn på saken i brittiska ITV.– Zlatan ringde aldrig upp Janne Andersson, säger han.

Tipsa en kompis

20:12

Zlatans och Helenas beslut – om barnen

Zlatan Ibrahimovic är en av fotbollsvärldens rikaste.Nu berättar han om sitt och Helena Segers strävan i uppfostringen av sönerna – och slår hål på en del myter om familjen.– Så är det absolut inte. Vi är en riktig svennebanan-familj, säger han i Vinnarpodden.

Tipsa en kompis

19:13

Anders Bagge akut till sjukhus – efter olycka

Anders Bagge har drabbats av VM-feber.Så pass mycket att han fick uppsöka akuten efter Sveriges seger mot Sydkorea.”Skulle leka Zlatan och bröt benet, men vad gör det när det går bra för Sverige?”, skriver han på Instagram.

Tipsa en kompis

13:33

Zlatans utspel: ”Jag ser mig som en Putin”

Zlatan Ibrahimovic är på plats i Ryssland under fotbolls-VM.Nu berättar han i Vinnarpodden om vad han hade pysslat med om han inte var fotbollsspelare – och det är inte helt okontroversiellt.– Jag ser mig som en Putin. Vi hade tagit bort kungen i Sverige och jag hade klivit in i den nya rollen, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 19:31

Miljonregnet för Dif – efter försäljningen

Omar Colley är klar för italienska Sampdoria.Affären innebär att Djurgården får ett välkommet tillskott i klubbkassan - tack vare en vidareförsäljningsklausul.Enligt uppgifter till SportExpressen får Djurgården omkring 7-8 miljoner kronor för Colleys övergång till Serie A-klubben.– Det handlar om miljoner givetvis, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Sunday 17 June

Son ska bära Sydkorea: ”Han är större än Zlatan”

Sydkoreanerna pratar om att gå in stenhårt för att stoppa Emil Forsberg.
Men åt andra hållet då? Jo, där gäller det att se upp för Tottenhams anfallsess Yong Min Son.
– Han är större än Zlatan, säger sydkoreanska reportern Gun Lee till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Saturday 16 June

”Ett pinsamt skämt – förstör vår sport”

Frankrike-Australien avgjordes efter ett historiskt VAR-beslut.Reaktionerna i fotbollsvärlden är minst sagt många.”Jag älskar VAR”, menar den norske ikonen John Arne Riise.”Det är ett pinsamt skämt”, dundrar den australiske fotbollsspelaren Ryan Griffiths.

Tipsa en kompis

Friday 15 June

Zlatans märkliga möte under VM

Zlatan Ibrahimovic är på plats i Ryssland för Visas räkning.Men på fredagen deltog svensken i ett möte som kändes mer formellt än förväntat.I en video som Goal publicerat träffar Zlatan Frankrikes förre president Nicolas Sarkozy och Tysklands förre förbundskansler Gerhard Schröder på ett hotell i centrala Moskva.