Tipsa en kompis

2017-11-13

Beskedet: Mellberg får träna BP i allsvenskan

Olof Mellberg får fortsätta träna Brommapojkarna.Hans tränardispens för allsvenskan 2018 är beviljad.BP:s klubbdirektör Henrik Nilsson bekräftar uppgifterna i Fotbollskanalen.- Vi har fått besked om att vi har en möjlighet att kontraktera Olof som huvudtränare inför nästa år, säger han till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Klart: Nabil Bahoui återvänder till AIK

AIK och Grasshopper Club har till slut kommit överens. Nabil Bahoui lånas ut till AIK i ett avtal som dessutom innehåller en köpoption– Det ska bli fantastiskt att dra på sig AIK-tröjan igen, säger Bahoui till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

Dramatik när Malmö vann med matchens enda mål

Cupens sex söndagsmatcher såg lika många segrare även om det satt hårt inne för Malmö FF hemma mot Dalkurd. Det krävdes en straff av inbytte Markus Rosenberg för att MFF skulle vinna med matchen enda mål.

Segrar också för allsvenska Hammarby, Örebro, Häcken och Brommapojkarna medan Frej något överraskande vann borta mot Superettankollegan Jönköpings Södra med 2-1.

Tipsa en kompis

Sunday 4 February

Nabil Bahoui nära återkomst till AIK

Nabil Bahoui är på väg tillbaka till AIK.Enligt uppgifter till SportExpressen är lagets förre mittfältare på väg till Dubai för att träna med laget.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 January

Lämnar Östersund – för allsvensk rival

Tim Björkström lämnar Östersund.Ny klubbadress: Allsvenska rivalen Sirius.– Vi har jobbat länge för att få hit Tim och är jätteglada för det, säger tränaren Kim Bergstrand till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 8 January

BP värvar målkung – från superettan

Brommapojkarna fortsätter att förstärka inför den allsvenska säsongen.Nu har man gjort klart med den norske anfallaren Bajram Ajeti från Gefle.–Jan kommer att ställa till det för många försvar i allsvenskan, säger sportchefen Daniel Majstorovic i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Saturday 16 December

Bekräftar: Östersund lägger ett rekordbud

Östersund jagar nyförvärv inför nästa säsong.Nu bekräftar klubbens ordförande Daniel Kindberg att man är redo att öppna plånboken för Brommapojkarnas Kevin Kabran.Och det rejält.–Jag kan säga att det är det högsta budet som vi lagt i Östersunds historia, säger Kindberg till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Portugis tar över Brommapojkarna

Här är Brommapojkarnas nye huvudtränare.Enligt SportExpressens uppgifter blir det förre Kongsvingertränaren Luis Pimenta som anställs av klubben.36-åringen presenteras på en presskonferens klockan 16.00 under onsdagen.

Tipsa en kompis

Friday 8 December

Spelprogram Allsvenskan 2018

Spelprogrammet för Allsvenskan 2018 är klart. Huvuddatum för premiäromgången är 4 april där årets mästare Malmö FF inleder borta mot IF Elfsborg. För nykomlingarna IF Brommapojkarna och Dalkurd väntar bortamatcher mot IFK Norrköping och AIK. Spelprogrammet visar huvuddatumet för omgången - den 13 december fastställs omgång 1-11 vid spelordningsmötet.