Tipsa en kompis

2017-11-13

Beskedet: Mellberg får träna BP i allsvenskan

Olof Mellberg får fortsätta träna Brommapojkarna.Hans tränardispens för allsvenskan 2018 är beviljad.BP:s klubbdirektör Henrik Nilsson bekräftar uppgifterna i Fotbollskanalen.- Vi har fått besked om att vi har en möjlighet att kontraktera Olof som huvudtränare inför nästa år, säger han till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Djurgården föll efter tavlan av Isaksson

Andreas Isakssons tavla blev kostsam för Djurgården.Målvakten lyckades inte stoppa Gustav Sandberg Magnussons distansskott – och Djurgården föll med 0-1 mot Brommapojkarna.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Jättemiss av Isaksson – BP leder Stockholmsderbyt

Det slår inte direkt gnistor om Djurgårdens anfallsspel just nu. Laget ligger just nu risigt till mot Brommapojkarna – efter en måltavla av Andreas Isaksson.

Tipsa en kompis

Sunday 16 September

Djurgårdens hyllning till Frank Andersson

På söndag tar Djurgården emot Brommapojkarna hemma.I samband med det väljer klubben att hylla brottarikonen Frank Andersson som gick bort i söndags.– Han var en riktig djurgårdare och vi vill hylla honom, säger Jonas Riedel, pressansvarig för Djurgården Fotboll.

Tipsa en kompis

Thursday 6 September

Nordfeldts misstag sänkte Sverige

Kristoffer Nordfeldt boxade bollen rätt på mittbacken Filip Helander och i eget mål. Efter det orkade Sverige inte resa sig mot Österrike. Det reservbetonade landslaget förlorade med 0-2 till slut.

Tipsa en kompis

Thursday 6 September

Efter tränarkrisen i BP – Majstorovic lämnar klubben

Brommapojkarna sparkade tränaren Luis Pimenta efter ett avslöjande i Aftonbladet om pennalism, sexism och rasism och efter att spelarna tappat förtroende för coachen.
Nu avgår även klubbens sportchef Daniel Majstorovic.

Tipsa en kompis

Thursday 6 September

Majstorovic lämnar klubben omedelbart

Daniel Majstorovic lämnar Brommapojkarna.Enligt uppgifter till SportExpressen har sportchefen sagt upp sig från klubben.Huvudanledningen som han angett är att han inte kan stå bakom ett par händelser som skett i klubben de senaste dagarna.Att Majstorovic lämnar BP väntas offentliggöras inom kort.

Tipsa en kompis

Thursday 6 September

”Ska jag bli pissad på och inte bli trodd på”

Luis Pimenta har lämnat Brommapojkarna efter anklagelser om sexism och rasim.Sportchefen Daniel Majstorovic förnekade dock att något sådant har ägt rum – något som irriterar den förre BP-spelaren Bajram Ajeti.–Jag kände mig mobbad och ensam. Ska jag då gå till Majstorovic igen – bli pissad på och inte bli trodd på igen?, säger Ajeti till Aftonbladet.

Tipsa en kompis

Thursday 6 September

”Det har handlat om att släcka bränder”

Swanseamålvakten Kristoffer Nordfeldt är på plats på landslagssamlingen trots skadan.Nu berättar om förtroendet han fått av nye tränaren Graham Potter.– Jag har väntat på att få en tränare som ska tro på mig och som vill ge mig chansen, säger han.