Tipsa en kompis

2017-11-13

Lagerbäcks hån mot Italien inför rysaren

Italien har sågats för sin insats mot Sverige på Friends.Nu sällar sig den förre svenske förbundskaptenen Lars Lagerbäck till kritikerna.–Jag tror aldrig jag har sett Italien så tamt förut, säger han till VG.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:10

Sverige tar jättekliv på världsrankingen

Sveriges herrlandslag avancerar på Internationella fotbollsförbundet Fifas världsrankning efter playoff-segern mot Italien i VM-kvalet.Förbundskaptenen Janne Anderssons lag samlade ihop flest poäng av samtliga länder under det senaste landslagsfönstret och klättrar från 25:e till 18:e plats på listan.

Tipsa en kompis

08:18

Zlatan sågas: "Är skitsnack"

Zlatan Ibrahimovic har gjort en osannolik comeback efter sin svåra skada.
Men nu har svensken fått kritik från en av den brittiska fotbollsvärldens tyngsta röster, The Independents fotbollschef Miguel Delaney.

Tipsa en kompis

22:48

Skulle inte förvåna om Zlatan startar då

BASEL. 0–1 mot FC Basel en kylig kväll i slutet av november är nog en match José Mourinho helst vill glömma.I stället gladde sig nog portugisen mest åt Zlatan Ibrahimovic.Manchester United har fått tillbaka sin joker i precis rätt läge.Skulle inte förvåna om Zlatan startar redan mot Arsenal på Emirates den 2 december.

Tipsa en kompis

22:37

Chockförlust för United i Champions League

Zlatan Ibrahimovic blev historisk när han hoppade in för Manchester United i Champions League.Men han kunde inte rädda sitt lag.I stället åkte United på en chockförlust med 0-1 efter ett sent mål från Michael Lang.

Tipsa en kompis

20:53

Knäexperten förbluffad över Zlatans comeback

Zlatan Ibrahimovic har gjort comeback på rekordtid.Det har gått så snabbt att den danska kirurgen Klaus Harager på privatsjukhuset Aleris-Hamlet i Köpenhamn inte kan förstå hur det gått till.– Ofta tar en sådan skada ett helt år att komma tillbaka ifrån, säger han till Ekstrabladet.

Tipsa en kompis

19:42

Svenskarna på bänken för Manchester United

Zlatan Ibrahimovic tar plats på bänken i Champions Leaguemötet mot Basel.Där får han svenskt sällskap i form av Victor Nilsson Lindelöf.José Mourinho väljer i stället att spela med Chris Smalling och Marcos Rojo som mittbackar.

Tipsa en kompis

19:38

Missar detaljen – då drabbas Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har vid fyra tillfällen tagit plats i "Årets lag" av Uefa.Men enligt Uefa räcker det inte för att ta plats i decenniets främsta elva.I stället har Liverpoolikonen Steven Gerrard tagit Zlatans plats - trots att han har färre utmärkelser.

Tipsa en kompis

14:45

Zlatan skänkte bort skorna – såldes för en kvarts miljon

230 000 kronor för ett par fotbollsskor.Vettlöst?Inte om det är dojorna som Zlatan Ibrahimovic cyklade in den magiska bicykletan mot England med.