Tipsa en kompis

2017-11-13

Lagerbäcks hån mot Italien inför rysaren

Italien har sågats för sin insats mot Sverige på Friends.Nu sällar sig den förre svenske förbundskaptenen Lars Lagerbäck till kritikerna.–Jag tror aldrig jag har sett Italien så tamt förut, säger han till VG.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 15:18

Arsenal ställs mot Milan i åttondelen

Europa Leagues nästa omgång har lottats. Östersunds övermän Arsenal ställs mot Milan i åttondelsfinalen medan Emil Forsbergs RB Leipzig möter Zenit.

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Forsberg hoppade in i Leipzigs Europarysare

Emil Forsbergs Leipzig förlorade Europa League-returen hemma mot Napoli, 0–2.Tack vare 3–1-segern i Neapel förra veckan är Leipzig ändå vidare till åttondelsfinal.

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Zlatan nobbade – nu kan Kindberg kliva in

Östersund är i London för att möta Arsenal i Europa League. Då passar ordförande Daniel Kindberg på att träffa investerare om ett klubbköp. Vilken är klubben?Hartlepool United, i femte divisionen.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 February

Sjachtar Donetsk vände och vann mot Roma

I ukrainska Charkiv, där Sjachtar Donetsk har sin tillfälliga hemmaplan, var Roma på väg att skaffa sig ett bra utgångsläge för att nå kvartsfinal.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Här tränar Zlatan med – Manchester United igen

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat en match på snart två månader.Men nu tränar han med resten av spelartruppen igen, enligt klubbens hemsida."Zlatan deltog i en liten matchövning med resten av laget", skriver klubben.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

Mourinho om Zlatan: Han har ingen chans

Zlatan Ibrahimovic är sedan en tid tillbaks i träning.Men enligt Jose Mourinho kommer onsdagens Champions League-match mot Sevilla alltför tidigt.– Jag tror inte Zlatan har någon chans att spela, säger Mourinho till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

MFF-talangens agent avfärdar Roma-ryktet

Italienska storklubbar uppges vilja värva Marko Johansson och enligt uppgifter har målvaktstalangens agent träffat Roma.Nu stänger Milan Simeunovic dörren för en övergång.– Han måste visa sin kvalitet i serien först och när han är mogen att gå utomlands, så kan han flytta, säger agenten till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

"Han är kortare än jag trodde"

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på träningsplanen med sitt Manchester United.Han har haft en första vecka med nyförvärvet Alexis Sánchez.Zlatans kommentar om Sanchez?– Han är extremt kort, säger Zlatan Ibrahimovic.