Tipsa en kompis

2017-11-13

Skrek könsord i direktsändning

De italienska fansen buade högt under den svenska nationalsången.Då blev Mikael Lustig riktigt irriterad –och skrek könsord när nationalsången var avslutad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 13:50

Efter det rivna kontraktet – Hallenius kvar i Sundsvall fem år till

Sundsvalls skyttekung Linus Hallenius har kommit överens med klubben om ett nytt femårskontrakt. Det bekräftar Giffarna på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Igår 13:42

Klart: ”Jättetufft att veta vad jag egentligen ville”

Sundsvalls skyttekung Linus Hallenius har kommit överens med klubben om ett nytt femårskontrakt. Det bekräftar den allsvenska klubben på sin webbplats.

Tipsa en kompis

Saturday 15 December

Hallenius val – blir bäst betald genom tiderna

Här är glädjebeskedet till Gif Sundsvall.Enlig SportExpressens uppgifter har Linus Hallenius bestämt sig för att stanna i klubben - och anfallaren är överens med Giffarna om ett kontrakt som sträcker sig över fem år.Kontraktet gör att han blir bäst betald i klubbens historia.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

Nobbar Giffarna: ”Har haft beslutsångest”

GIF Sundsvall har jagat BK Forwards mittback Daniel Björkman.Men affären blir inte av.Björkman har valt att nobba Giffarna - och väljer i stället mellan Örebro SK och en utländsk klubb.–Han har haft beslutsångest i flera dagar, säger agenten Michael Kallbäck till Nerikes Allehanda.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

”Hörna och en skarv – sen smäller det till”

Landslagsstjärnan Mikael Lustig åkte på en rejäl smäll i gårdagens Europa League-match för Celtic. Det var i samband med en duell mellan Lustig och Red Bull Salzburgs Stefan Lainer som svensken knockades.– Tror på en liten hjärnskakning, lite huvudvärk i dag men mår bra annars, skriver Mikael Lustig i ett sms till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Thursday 13 December

Mikael Lustig knockades – utgick med befarad hjärnskakning

Landslagets högerback Mikael Lustig tvingades avbryta Celtics Europa League-möte med Salzburg.
En smäll mot huvudet fick honom att gå i backen, och tio minuterna senare byttes en till synes groggy Lustig ut.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 December

Klubbarna som jagar Hallenius

Här är några av de utländska klubbarna som jagar Linus Hallenius.Enligt SportExpressens uppgifter handlar det om ryska Arsenal Tula, FC Seoul i Sydkorea och Apoel Nicosia från Cypern - som alla har lagt fram kontraktsförslag till anfallaren.- Vi vet att Linus har andra alternativ, men vi är med i bilden fortfarande och det är positivt säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 December

Lustig sågas hårt: ”Han saknar klass”

Mikael Lustig, 31, är i blåsväder.Den svenske landslagsveteranen kritiseras för sitt firande efter Celtics ligacupvinst i helgen.– Man kan ju visa lite klass efteråt - och det gjorde inte dem, säger Aberdeens lagkapten Graeme Shinnie till Daily Mail.