Tipsa en kompis

2017-11-13

Skräckbilderna på den svenske matchhjälten

Sverige fick en blytung start på den avgörande playoffmatchen mot Italien.Jakob Johansson vred sitt knä när han sträckte sig efter bollen och skadade sig.Han bars ut på bår och ersattes av Gustav Svensson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:18

Engvall stämmer IFK Göteborg

Gustav Engvall, 21, stämmer sin tidigare klubb IFK Göteborg. Detta efter att anfallaren anser att klubben är skyldig honom pengar efter övergången till Bristol City, skriver GP.

Tipsa en kompis

19:38

Blåvitt tappar talang till Öis

Blåvitt tappar en talang till rivalen.Landslagsmeriterade 17-åringen Fonti Kanu har skrivit på för Örgryte.– Tråkigt, vi hade gärna velat ha kvar honom, säger IFK Göteborgs akademichef Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Igår 11:49

Öste in mål i Gefle – aktuell för Blåvitt (?)

GÖTEBORG. IFK Göteborg är på jakt efter en anfallare.I Gefle har Bajram Ajeti, 28, öst in mål – under nye Blåvitt-tränaren Poya Asbaghis ledning.– Han har gjort det bra i Gefle, det har han – men jag vill inte säga mer än så, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren till GT.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 November

Så nära var Brännström IFK – enligt honom själv

GÖTEBORG. IFK Göteborg valde Poya Asbaghi, 32, framför Andreas Brännström, 41.Enligt Brännström själv var en övergång så pass nära att medarbetare hos IFK Göteborg faktiskt trodde att han redan hade börjat jobba för klubben.– Det ringde personal från IFK Göteborg som blev hänvisade till mig, säger han i podcasten "3-5-2".– Det vet jag ingenting om, säger Blåvitts vice ordförande Mats Engström till GT.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 November

Torbjörn Nilsson, 63, tvekar om framtiden

GÖTEBORG. Poya Asbaghi, 32, tar över som huvudtränare i IFK Göteborg.Men för Torbjörn Nilsson, 63, är framtiden osäker.Enligt GT:s uppgifter har Blåvitt-ikonen andra erbjudanden att ta ställning till.– Det är några klubbar har ringt på alla möjliga nivåer, bekräftar Torbjörn Nilsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 November

Blåvitts val är ett trendbrott

Yngre än sina spelare och utan allsvenska meriter.Ändå blev det Poya Asbaghi, 32, som fick till uppgift att räta ut IFK Göteborg.På ett år har den allsvenskan tränarkåren blivit 44 år yngre och 493 matcher mindre erfaren.Svensk fotboll har utmanat sitt eget system.

Tipsa en kompis

Monday 20 November

Blåvitts nye tränare dömd för misshandel

IFK Göteborgs nye tränare Poya Asbaghi dömdes för misshandel för tolv år sedan.Asbaghi satt också i domstol så sent som 2014 misstänkt för grov misshandel, men där friades han.Något han också har informerat klubbledningen om. Nu berättar han själv om det liv han har lämnat.– Jag har ett förflutet där jag gjort en del dumma saker, men det har jag lämnat bakom mig nu, säger Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Monday 20 November

Jakob Johansson om stöttningen: "Rörande"

Han skickade Sverige till VM men åkte själv ut på bår.Jakob Johansson hoppade på kryckor in bland de sista till fotbollsgalan. Han var nedstämd över skadan men rörd över lagkamraternas stöttning.– Det är så klart rörande. Det visar på vilken grupp och vilket lag det här är, säger Jakob Johansson.