Tipsa en kompis

2017-11-13

Ilskan mot Italien: "Sjukt respektlöst"

De italienska supportrarna buade ut den svenska nationalsången – som aldrig spelades klart.Målvakten Gianluigi Buffon svarade med att applådera nationalsången och hyllas nu som en "gentleman"."Sjukt respektlöst att bua någons nationalsång", skriver IFK Norrköpings Christopher Telo på Twitter.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Norrköping

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:04

Norrköping säljer mittfältare

Eric Smith lämnar allsvenskan och IFK Norrköping och flyttar till Belgien. Den 21-årige mittfältaren har skrivit ett fyraårskontrakt med GAA Gent.

Tipsa en kompis

Igår 18:36

Bra start – sedan platt fall för Kalmar

Kalmar FF inledde piggt och tog ledningen med två mål.Sedan tappade man allt.IFK Norrköping vann träningsmatchen med klara 2-4.

Tipsa en kompis

Saturday 2 June

Norrköping nobbade bud på succéspelaren

IFK Norrköpings Arnór Sigurdsson har gjort succé i allsvenskan.En rysk klubb har försökt köpa loss islänningen - men ”Peking” har nobbat budet.

Tipsa en kompis

Monday 28 May

Larsson ersätter Asoro i EM-kvaltruppen

Inför U21-landslagets EM-kvalmatch mot Malta den 7 juni har Joel Asoro tvingats att lämna återbud. Asoro har varit krasslig under en tid och ersätts därför av IFK Norrköpings Jordan Larsson.

Tipsa en kompis

Saturday 26 May

Drömmålet räddade AIK i galna matchen

AIK var på väg att tappa en tvåmålsledning till förlust.Då slog Rasmus Lindkvist till med ett drömmål – och räddade poäng för AIK i en galna match mot IFK Norrköping.

Tipsa en kompis

Wednesday 23 May

Norrköping vann – efter bortdömt mål

Norrköping vann onsdagens hemmamöte mot Sundsvall med 1-0. Detta efter att Norrköping fått sitt 1-0-mål i första halvlek borddömt.– Den kändes minst sagt hårfin, säger C Mores kommentator Mats Lilja.

Tipsa en kompis

Saturday 19 May

Årets mål-kandidat när ”Peking” vände

IFK Norrköping slog Dalkurd med 3-2.Och de vann på vackrast möjliga sätt.Gudmundur Thórarinsson avgjorde med en kandidat till årets mål i allsvenskan.–Jag kände det med en gång –det var en härlig träff, säger målhjälten i C More.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Blåvitt-målvaktens kritik mot domaren

GÖTEBORG. Pontus Dahlberg, 19, släppte två mål på Gamla Ullevi.Han vinkade offside för det första, men insåg att det var korrekt.Det andra, i den femte tilläggsminuten, höll honom däremot upprörd långt efter slutsignalen.– Jag hade bollen i handen, det var bedrövligt av domaren, hävdar han efter 0–2 mot Norrköping.