Tipsa en kompis

2017-11-13

Olof Lundh i tjafs på läktaren under matchen

MILANO/STOCKHOLM. Mitt i matchen sa Kanal 5:s expert Anders Svensson "det är fajt på pressläktaren".Det var TV4-journalisten som hamnade i konflikt med några fans.– Det var kanske lite onödigt, men det var inget bråk, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Elfsborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 20 November

"För mig är det valet givet i år"

Diamantbollen och Guldbollen ska delas ut i Globen i kväll. Men det råder delade meningar om vem som ska vinna.På den röda mattan ser många Kosovare Asllani som en given favorit. Och bland herrarna nämns Andreas Granqvist och Emil Forsberg - dock få röster på Zlatan Ibrahimovic.– Det hade varit en ära att vinna, säger Asllani.– För mig är valet givet i år, säger Andreas Andersson.

Tipsa en kompis

Friday 10 November

Svenssons ilska efter bilderna: "Irriterar mig"

Leonardo Bonucci föll till gräset med svåra smärtor efter en sammandrabbning med Ola Toivonen.Men Kanal 5:s expert Anders Svensson menar att italienaren förstärker.– Det irriterar mig, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 9 November

Larsson om "comebacken" i landslaget

Bröndbys Johan Larsson har inte gjort en landskamp för herrlandslaget sedan januariturnén 2015. Nu är han tillbaka - och inte till vilka matcher som helst heller. På fredag inleds playoff-spelet mot Italien.

Tipsa en kompis

Monday 30 October

AIK säkrade andraplatsen i Ishizakis avsked

AIK vände den negativa trenden mot IFK Göteborg och säkrade spel i Europa nästa säsong. I sin sista hemmamatch för AIK spelade Stefan Ishizaki en avgörande roll i 2-1-segern.

Tipsa en kompis

Monday 30 October

AIK klart för Europa – vann rivalmatchen

Andraplatsen säkrad, bäst i stan för sjunde året i rad och Europabiljetten fixad.Stefan Ishizaki fick en helt okej avslutningskväll på Friends arena.AIK slog IFK Göteborg med 2-1.

Tipsa en kompis

Saturday 28 October

David Elms pik till Kalmar: Väljer att avsluta karriären

Dubbla SM-guld med Kalmar FF och IF Elfsborg, samt 199 allsvenska matcher.Men nu avslutar David Elm, 34, sin fotbollskarriär.Anledningen är skadehelvetet som vägrar lämna honom – och att Kalmar inte erbjudit honom nytt kontrakt.– Vi har ändå haft med varandra att göra under så många år, eller åtta säsonger, och det hade varit trevligt om vi suttit ner och snackat igenom läget och gjort ett snyggt avslut. Den respekten tycker jag är rimlig, säger David Elm till Barometern.

Tipsa en kompis

Wednesday 25 October

Ishizaki bekräftar själv: Lämnar AIK

Stefan Ishizaki lämnar AIK.Mittfältaren bekräftar nu att han inte förlänger sitt kontrakt med klubben.– Jag har haft fantastiska år i AIK och vill tacka för allt jag fått uppleva med klubben, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 19 October

Jättetavlan: "Är en väldigt dålig touch

Östersunds FK fick en mardrömsstart hemma mot Athletic Bilbao.I den 14:e minuten stod Aly Keita för en jättetabbe - som Bilbao utnyttjade till 1-0.– Det är en väldigt dålig första touch, säger Kanal 9:s expertkommentator Anders Svensson.