Tipsa en kompis

2017-11-13

Olof Lundh i tjafs på läktaren under matchen

MILANO/STOCKHOLM. Mitt i matchen sa Kanal 5:s expert Anders Svensson "det är fajt på pressläktaren".Det var TV4-journalisten som hamnade i konflikt med några fans.– Det var kanske lite onödigt, men det var inget bråk, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Elfsborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

Avstängd i finalen: ”Tycker det är hårt”

Marseille och Atletico Madrid möts i Europa League-finalen senare i kväll. Det spanska laget kommer dock att få klara sig utan tränaren Diego Simeone – som stängdes av efter semifinalen mot Arsenal.– Jag tycker att det är hårt att han missar finalen, säger Anders Svensson, expertkommentator i Discovery.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Anders Svensson: ”Det är en parodi”

Elfsborgs tunga säsongsinledning blev under gårdagen ännu värre efter att man förlorat och gjort två självmål mot Häcken.Nu väljer klubblegenden Anders Svensson att ta tränaren Jimmy Thelin i försvar.– Man är lite bortskämd som supporter i Elfsborg, men jag tror på honom stenhårt, säger Svensson.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

Ishizaki om scenerna: ”Jag vet vem det är…”

GÖTEBORG. Elfsborg åkte på en ny tung förlust mot Häcken.Efteråt mötte Stefan Ishizaki, 35, fansens vrede vid bortasektionen i en het konfrontation med en Elfsborg-supporter.– Jag kommer ta det där med honom – för jag vet exakt vem det är, säger Ishizaki.

Tipsa en kompis

Friday 11 May

”Han är för dum för att förstå…”

Bröndby är danska cupmästare.Nu öser lagets svenske kapten Johan Larsson, 28, beröm över sin lagkamrat Simon Tibbling, 23.– Han älskar att komma ut på gräset, han är som ett barn, säger Larsson till bold.dk.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 May

Otäcka smällen – han bärs ut på bår

Först kvitterade Calle Wede Helsingborgs ledning.Sedan krockade gaisaren otäckte med en motståndare.Mittfältaren blev utburen på en bår.

Tipsa en kompis

Sunday 6 May

Stefan Ishizaki nära på att sänka – AIK

0–0 på Borås Arena efter 93 minuter.Då höll Stefan Ishizaki på att sänka sitt gamla lag när Elfsborg tog emot AIK.– Vi krigar på bra där ute i dag, säger Ishizaki till C More.

Tipsa en kompis

Monday 23 April

Han spelade 1–1 med sig själv

BORÅS. En dålig touch i första halvleken.En betydligt bättre i andra.Elfsborgs rutinerade mittback Jon Jönsson, 34, var i högsta grad delaktig i ett mål åt varje håll när boråsarna tog årets första poäng på Borås arena.– Det var väldigt viktigt för moralen i laget att vi tog poäng i dag, säger han efter 2–2 mot Djurgården.

Tipsa en kompis

Monday 23 April

Räddade en poäng på stopptid mot Dif

Djurgården var på väg mot en blytung trea borta mot Elfsborg.Då klev Jon Jönsson fram och räddade hemmalaget.Den inbytte veteranen kvitterade till 2-2 på stopptid.– Otroligt skönt, säger Jönsson till C More.