Tipsa en kompis

2017-11-13

Man kan inte förtjäna ett VM mer än så här

Hör ni oss här på andra sidan rimligheten?Milano har fallit, svensk fotboll har överträffat sig själv.Man kan helt enkelt inte förtjäna ett världsmästerskap mer än så här.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Milan

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 15:18

Arsenal ställs mot Milan i åttondelen

Europa Leagues nästa omgång har lottats. Östersunds övermän Arsenal ställs mot Milan i åttondelsfinalen medan Emil Forsbergs RB Leipzig möter Zenit.

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Zlatan nobbade – nu kan Kindberg kliva in

Östersund är i London för att möta Arsenal i Europa League. Då passar ordförande Daniel Kindberg på att träffa investerare om ett klubbköp. Vilken är klubben?Hartlepool United, i femte divisionen.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Här tränar Zlatan med – Manchester United igen

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat en match på snart två månader.Men nu tränar han med resten av spelartruppen igen, enligt klubbens hemsida."Zlatan deltog i en liten matchövning med resten av laget", skriver klubben.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

Mourinho om Zlatan: Han har ingen chans

Zlatan Ibrahimovic är sedan en tid tillbaks i träning.Men enligt Jose Mourinho kommer onsdagens Champions League-match mot Sevilla alltför tidigt.– Jag tror inte Zlatan har någon chans att spela, säger Mourinho till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

MFF-talangens agent avfärdar Roma-ryktet

Italienska storklubbar uppges vilja värva Marko Johansson och enligt uppgifter har målvaktstalangens agent träffat Roma.Nu stänger Milan Simeunovic dörren för en övergång.– Han måste visa sin kvalitet i serien först och när han är mogen att gå utomlands, så kan han flytta, säger agenten till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

"Han är kortare än jag trodde"

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på träningsplanen med sitt Manchester United.Han har haft en första vecka med nyförvärvet Alexis Sánchez.Zlatans kommentar om Sanchez?– Han är extremt kort, säger Zlatan Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Saturday 17 February

Svaret efter ryktena: "Vi har ju en plan..."

Efter en usel start på säsongen har Werder Bremen börjat att vinna igen.För SportExpressen berättar nu Ludwig Augustinsson om sin första tid i en av världens bästa ligor, målet senast, det kommande VM-slutspelet - och ryktena som placerar honom i klubbar som RB Leipzig och Milan.- Gör man det bra i Bundesliga så blir det intresse, men jag känner ingen stress, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 February

Zlatas husjakt kan avslöja framtiden

Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United ser av allt att döma ut att lida mot sitt slut.Nu jagar den svenske stjärnan hus i Los Angeles, enligt ESPN.Detta har åter fått ryktena om en flytt till MLS-klubben Los Angeles Galaxy att ta fart.