Tipsa en kompis

2017-11-14

Bittra utspelet – efter uttåget

MILANO/STOCKHOLM. Italien missar VM - men förbundskaptenen Gian Piero Ventura tycker inte att hans lag gjorde något fel.I Venturas ögon släppte de inte ens in något mål.– Felet är att vi åkte ut utan att släppa in något mål, det var en styrning, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:33

Zlatans utspel: ”Jag ser mig som en Putin”

Zlatan Ibrahimovic är på plats i Ryssland under fotbolls-VM.Nu berättar han i Vinnarpodden om vad han hade pysslat med om han inte var fotbollsspelare – och det är inte helt okontroversiellt.– Jag ser mig som en Putin. Vi hade tagit bort kungen i Sverige och jag hade klivit in i den nya rollen, säger han.

Tipsa en kompis

19:31

Miljonregnet för Dif – efter försäljningen

Omar Colley är klar för italienska Sampdoria.Affären innebär att Djurgården får ett välkommet tillskott i klubbkassan - tack vare en vidareförsäljningsklausul.Enligt uppgifter till SportExpressen får Djurgården omkring 7-8 miljoner kronor för Colleys övergång till Serie A-klubben.– Det handlar om miljoner givetvis, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

Sunday 17 June

Son ska bära Sydkorea: ”Han är större än Zlatan”

Sydkoreanerna pratar om att gå in stenhårt för att stoppa Emil Forsberg.
Men åt andra hållet då? Jo, där gäller det att se upp för Tottenhams anfallsess Yong Min Son.
– Han är större än Zlatan, säger sydkoreanska reportern Gun Lee till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Saturday 16 June

”Ett pinsamt skämt – förstör vår sport”

Frankrike-Australien avgjordes efter ett historiskt VAR-beslut.Reaktionerna i fotbollsvärlden är minst sagt många.”Jag älskar VAR”, menar den norske ikonen John Arne Riise.”Det är ett pinsamt skämt”, dundrar den australiske fotbollsspelaren Ryan Griffiths.

Tipsa en kompis

Friday 15 June

Zlatans märkliga möte under VM

Zlatan Ibrahimovic är på plats i Ryssland för Visas räkning.Men på fredagen deltog svensken i ett möte som kändes mer formellt än förväntat.I en video som Goal publicerat träffar Zlatan Frankrikes förre president Nicolas Sarkozy och Tysklands förre förbundskansler Gerhard Schröder på ett hotell i centrala Moskva.

Tipsa en kompis

Friday 15 June

Jokern i SVT:s sändning – här smyger Zlatan obemärkt förbi

Två minuter in i SVT:s sändning från VM-premiären dök det upp en bekant ryggtavla i bild. Känner du igen gångstilen?

Tipsa en kompis

Thursday 14 June

Real har bestämt sig – han ska bli ny keeper

Det har varit på gång ett tag.Nu ska förhandlingarna om Roma-stjärnan Alisson ha startat på allvar – där Real Madrid är beredda att lägga ett första bud, skriver Gianluca Di Marzio.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 June

Uppgifter: Liverpool ute efter Robin Olsen

Liverpool är på målvaktsjakt.Klubben vill helst ha Atletico Madrids Jan Oblak eller Romas Allison.Men om de inte går att köpa kommer de enligt The Guardian att ställa in siktet på Robin Olsen.