Tipsa en kompis

2017-11-14

"Det är fruktansvärt – hoppas han överlever"

Han spelade för Manchester United och i Celtic var han lagkamrat med Henrik Larsson – nu har Liam Miller drabbats av cancer.På Twitter får han stöttning av både Manchester och Celtic.– Tankarna från alla i Manchester United går till Liam Miller i denna svåra tid, skriver klubben på Twitter.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Lindelöfs hyllning: ”Världens bästa”

David De Gea räddade Manchester United från förlust mot Sevilla. Nu hyllar Victor Nilsson-Lindelöf målvakten.– Han är världens bästa målvakt, säger svensken till MUTV.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 February

Snopet, Lukaku –  målet bortdömt

I Manchester Uniteds åttondelsfinal mot Sevilla i Champions League skickade Romelu Lukaku in ledningsmålet i den 83:e matchminuten.Trodde han.Men målet blev avblåst sedan Lukaku plockat ned bollen med armen, och United fick i stället 0–0 borta på Ramon Sanchez Pizjuan.– Sevilla var det bättre laget och låg klart närmast segern, säger Viasats expert Glenn Strömberg.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 February

Mourinho: ”Vårt lag är lite mittemellan”

Manchester United gästar Sevilla på i kvällens åttondelsfinal i Champions League.José Mourinho är sugen på att ta sin tredje titel i turneringen.– United är som en blandning mellan Porto och Inter, säger Mourinho inför matchen mot Sevilla.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Här tränar Zlatan med – Manchester United igen

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat en match på snart två månader.Men nu tränar han med resten av spelartruppen igen, enligt klubbens hemsida."Zlatan deltog i en liten matchövning med resten av laget", skriver klubben.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

"Han är kortare än jag trodde"

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på träningsplanen med sitt Manchester United.Han har haft en första vecka med nyförvärvet Alexis Sánchez.Zlatans kommentar om Sanchez?– Han är extremt kort, säger Zlatan Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Saturday 17 February

Lindelöf kritiseras – trots Uniteds seger

Victor Nilsson Lindelöf fick starta för Manchester United i FA-cupen.Då krossade United Huddersfield med 2-0 efter två mål av Romelu Lukaku.Men trots segern får "Vigge" låga spelarbetyg av Manchester Evening News.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 February

Zlatas husjakt kan avslöja framtiden

Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United ser av allt att döma ut att lida mot sitt slut.Nu jagar den svenske stjärnan hus i Los Angeles, enligt ESPN.Detta har åter fått ryktena om en flytt till MLS-klubben Los Angeles Galaxy att ta fart.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 February

Uppgifter: Mourinho långt från imponerad

Victor Nilsson-Lindelöf var en dyr försvarsvärvning för Manchester United. När han han började spela för laget var det många som tyckte att svensken inte visade tillräcklig kvalitet.Även Jose Mourinho ska ha kontaktat källor i Portugal om Lindelöf, skriver Manchester Evening News.