Tipsa en kompis

2017-11-14

Allsvenska succéspelaren återvänder till AIK

GÖTEBORG. Ahmed Yasin, 26, har gjort succé på lån i BK Häcken.Men nu återvänder den irakiske landslagsmannen till AIK.– Han gjorde det lite för bra hos oss, konstaterar Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:42

Förstår besvikelsen – men det är inget svek

Mikael Stahre tar sitt pick och pack och flyttar till USA.Häcken är otroligt besvikna, och det kan man förstå.Men vi pratar inte om något svek – utan en karriär som alla andra.

Tipsa en kompis

09:54

Ilskan mot Stahre: "Otroligt besvikna"

Mikael Stahre lämnar Häcken för att träna MLS-laget San José Earthquakes.Det får GBG-laget att rasa – och nu hävdar Häcken att det Stahre gjort strider mot deras gemensamma avtal.– Vi är otroligt besvikna på hans beslut. Det sätter oss i en sits där vi en månad före säsongsstart står utan tränare, säger Sonny Karlsson.

Tipsa en kompis

09:54

Ilskan mot Stahre: "Otroligt besvikna"

Mikael Stahre lämnar Häcken för att träna MLS-laget San José Earthquakes.Det får GBG-laget att rasa – och nu hävdar Häcken att det Stahre gjort strider mot deras gemensamma avtal.– Vi är otroligt besvikna på hans beslut. Det sätter oss i en sits där vi en månad före säsongsstart står utan tränare, säger sportchef Sonny Karlsson i ett uttalande.

Tipsa en kompis

09:44

Mikael Stahre lämnar – snart klar för ny klubb

Mikael Stahre förde BK Häcken till en fjärdeplats i allsvenskan - men lämnar nu klubben efter bara en säsong.Enligt SportExpressens uppgifter är han detaljer från att presenteras som San José Eartquakes nya huvudtränare.MLS-klubben blir därmed 40-åringens tredje sejour som tränare utanför Skandinavien.

Tipsa en kompis

Igår 10:48

"Det har tagit glädjen ur mig"

GÖTEBORG. Knäskadorna sätter stopp för Alexander Farnerud, 33.Nu lämnar stjärnan BK Häcken – och fruktar att karriären är över.– Det känns jobbigt just nu och jag behöver tid att fundera på min framtid, säger Farnerud till Häckens hemsida.

Tipsa en kompis

Friday 17 November

HIF uppges vinna kampen om allsvenske mittfältaren

Mohammed Abubakari jagas av Groningen och Roda i Holland.Men enligt Fotbolltransfers.com är det Helsingborgs IF som leder jakten på Häckenmittfältaren.– Jag hörde för två veckor sedan att de är intresserade, att de vill värva mig, men det är som sagt inte bara dem. Många lag är med i bilden, säger Abubakari till sajten.

Tipsa en kompis

Tuesday 14 November

Klart: Värvar – från rivalerna

GÖTEBORG. BK Häcken bygger nytt efter fjärdeplatsen i allsvenskan.Från Göteborgsantagonisterna Öis och Utsikten värvar klubben Johan Hammar, 23, och Karl Bohm, 22.– Det är det bästa laget i Göteborg – det fanns inget att tveka på, säger Hammar.

Tipsa en kompis

Monday 13 November

Klart: Dumpar fem (!) spelare

GÖTEBORG. Fem spelare lämnar BK Häcken.David Engström, Jakob Lindström, Mohammed Abubakari, Albin Skoglund och Mathias Ranégie kommer inte att erbjudas några nya avtal.– Det är ett riktigt bra gäng som lämnar, säger sportchefen Sonny Karlsson till GP.