Tipsa en kompis

2017-11-14

Allsvenska succéspelaren återvänder till AIK

GÖTEBORG. Ahmed Yasin, 26, har gjort succé på lån i BK Häcken.Men nu återvänder den irakiske landslagsmannen till AIK.– Han gjorde det lite för bra hos oss, konstaterar Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Blåvitt dumpar floppvärvningen

GÖTEBORG. Han fastnade i IFK Göteborgs frysbox efter storförlusten mot BK Häcken.Nu lämnar Abdul Razak, 25, Blåvitt.Enligt GT:s uppgifter är den ivorianske mittfältaren nära att göra klart med en ny klubb i allsvenskan.GP skriver att det blir Sirius.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

Häcken-spelarnas nya målgest

GÖTEBORG. Två nya Häcken-mål – och en helt ny målgest.Mitt under jublandet kastade sig plötsligt Häcken-spelarna på marken och låg helt stilla i några sekunder.– En intern grej som Alexander Faltsetas började med i Dubai, säger förste målskytten Daleho Irandust med ett skratt.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

Dramatik när Malmö vann med matchens enda mål

Cupens sex söndagsmatcher såg lika många segrare även om det satt hårt inne för Malmö FF hemma mot Dalkurd. Det krävdes en straff av inbytte Markus Rosenberg för att MFF skulle vinna med matchen enda mål.

Segrar också för allsvenska Hammarby, Örebro, Häcken och Brommapojkarna medan Frej något överraskande vann borta mot Superettankollegan Jönköpings Södra med 2-1.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

Häcken vann snömatchen

GÖTEBORG. Häcken fortsätter hålla nollan och vinna.2–0 mot Värnamo i svenska cupen var säsongens femte raka seger med en sammanlagd målskillnad på 15–0.

Tipsa en kompis

Saturday 10 February

Häckens fina form – vann fjärde raka

BK Häcken har fått en smakstart på försäsongen under nye tränaren Andreas Alm.Kinesiska motståndet Shandong Luneng besegrades under lördagen enkelt med 3–0 – och därmed höll Häcken nollan för fjärde matchen i rad.– Vi gör det väldigt bra, säger assisterande tränaren Christan Lundström.

Tipsa en kompis

Friday 2 February

Besköts på träningen – med paintballskott

BK Häcken har landat i Dubai.Men på klubbens första träning inträffade en märklig händelse:Mitt under passet sköts paintballkulor mot flera spelare.– Det var helt sjukt, säger Häckens nyförvärv Alexander Angelin till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Thursday 1 February

"Jag var så trött på att bära vänners likkistor"

GÖTEBORG. Han spelade som 17-åring fotboll med Tobias Hysén och Kim Källström i Häcken.Korosh Hatamis karriär tog dock en annan riktning än de båda stjärnornas. Han hamnade i kriminalitet, fick se kompisar skjutas ihjäl, blev själv skjuten och dömdes till fängelse.Men hans engagemang inom ungdomsfotbollen i Angered fick flera unga killar att välja fotbollen i stället för den kriminella väg som Josef Hällgren, en av de dömda för inblandning i morden på Vår krog och bar, valde.Nu är Korosh Hatami, 34, tillbaka i elitfotbollen – som tränare i sup...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Saturday 27 January

Irandust visade klassen direkt

För ett år sedan var Alexander Farnerud en tuff konkurrent.Nu är Daleho Irandust, 19, förstaval på positionen som tia.– Skönt att jag fick starta där i dag, säger han efter att ha gjort ett av målen när Häcken besegrade norska Sarpsborg med 3–0.