Tipsa en kompis

2017-11-14

Utspelet: Zlatan kommer spela VM

Mino Raiola lovade att "personligen leverera Zlatan" till VM.Och ska man tro de förra landslagsstjärnorna Kim Källström och Jonas Olsson kommer landslaget få sällskap av Ibrahimovic i Ryssland.–Jag tror att han är med, säger Källström i Kanal 5.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

08:18

Zlatan sågas: "Är skitsnack"

Zlatan Ibrahimovic har gjort en osannolik comeback efter sin svåra skada.
Men nu har svensken fått kritik från en av den brittiska fotbollsvärldens tyngsta röster, The Independents fotbollschef Miguel Delaney.

Tipsa en kompis

22:48

Skulle inte förvåna om Zlatan startar då

BASEL. 0–1 mot FC Basel en kylig kväll i slutet av november är nog en match José Mourinho helst vill glömma.I stället gladde sig nog portugisen mest åt Zlatan Ibrahimovic.Manchester United har fått tillbaka sin joker i precis rätt läge.Skulle inte förvåna om Zlatan startar redan mot Arsenal på Emirates den 2 december.

Tipsa en kompis

22:37

Chockförlust för United i Champions League

Zlatan Ibrahimovic blev historisk när han hoppade in för Manchester United i Champions League.Men han kunde inte rädda sitt lag.I stället åkte United på en chockförlust med 0-1 efter ett sent mål från Michael Lang.

Tipsa en kompis

20:53

Knäexperten förbluffad över Zlatans comeback

Zlatan Ibrahimovic har gjort comeback på rekordtid.Det har gått så snabbt att den danska kirurgen Klaus Harager på privatsjukhuset Aleris-Hamlet i Köpenhamn inte kan förstå hur det gått till.– Ofta tar en sådan skada ett helt år att komma tillbaka ifrån, säger han till Ekstrabladet.

Tipsa en kompis

19:42

Svenskarna på bänken för Manchester United

Zlatan Ibrahimovic tar plats på bänken i Champions Leaguemötet mot Basel.Där får han svenskt sällskap i form av Victor Nilsson Lindelöf.José Mourinho väljer i stället att spela med Chris Smalling och Marcos Rojo som mittbackar.

Tipsa en kompis

19:38

Missar detaljen – då drabbas Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har vid fyra tillfällen tagit plats i "Årets lag" av Uefa.Men enligt Uefa räcker det inte för att ta plats i decenniets främsta elva.I stället har Liverpoolikonen Steven Gerrard tagit Zlatans plats - trots att han har färre utmärkelser.

Tipsa en kompis

14:45

Zlatan skänkte bort skorna – såldes för en kvarts miljon

230 000 kronor för ett par fotbollsskor.Vettlöst?Inte om det är dojorna som Zlatan Ibrahimovic cyklade in den magiska bicykletan mot England med.

Tipsa en kompis

Igår 00:31

Något säger mig att det inte är slut här

Ett dygn hade gått sedan Andreas Granqvist vunnit det mest prestigefyllda priset som en svensk fotbollsspelare kan vinna när Champions League drog i gång igen.Sverige hade vridit och vänt på kampen mellan Zlatan Ibrahimovic och Emil Forsberg i veckor men ingen hade tänkt på Granen.