Tipsa en kompis

2017-11-14

Jakob Johanssons första ord efter skräckbilderna

Jakob Johansson drog av sig korsbandet i bragdmatchen på San Siro.Nu berättar han om den oturliga skadan.– Det känns väldigt tungt. Men jag fick vara med på festen på hotellet i natt. Det var bättre fart på partyt hos dem som inte hade dragit av främre korsbandet, säger han till Aftonbladets reporter Michael Wagner.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:49

”Man har undrat om man verkligen kommer tillbaka”

Jakob Johansson blev play off-hjälte när han gjorde Sveriges enda mål över två möten med Italien.Men korsbandsskadad höll honom borta från spel under mästerskapet.Nu är han tillbaka.– Det har varit tufft, man har undrat om man verkligen kommer komma tillbaka, säger han.

Tipsa en kompis

21:42

Uppgifter: Guldhjälten kan återvända till Blåvitt

George Mourad, 36, uppges vara nära en återkomst i IFK Göteborg.Men inte som spelare.Utan som sportchef, skriver Aftonbladet.

Tipsa en kompis

15:51

”Klart är det inte – men otroligt mycket närmare”

IFK Göteborg kan förmodligen glömma Gustav Svensson till nästa allsvenska säsong.Landslagsmittfältaren ligger i slutförhandlingar om en kontraktsförlängning med Seattle Sounders.– Klart är det inte, men otroligt mycket närmare, säger Svensson.

Tipsa en kompis

14:47

"Blir till en schism och pajkastning"

Nilla Fischers tal under Fotbollsgalan har rört upp känslor i herrlandslaget.Mittfältaren Gustav Svensson är förbryllad över situationen som uppstått.– Det har blivit till lite av en schism och det är synd, säger Svensson.

Tipsa en kompis

14:36

Ratades av Blåvitt – sänkte Liverpool i CL

GÖTEBORG. Röda Stjärnans Milan Pavkov, 24, sänkte Liverpool med två mål i Champions League.I somras kunde han ha hamnat i IFK Göteborg i stället.Men Blåvitt tackade nej till serben av ekonomiska skäl, enligt GT:s uppgifter.– Det är lite lustigt att han hade kunnat vara i Blåvitt nu, säger Dario Slomic som jobbar med agenten i Belgrad som företräder Pavkov.

Tipsa en kompis

14:33

Gustav Svensson sugen på Göteborg: ”Inom en väldigt snar framtid”

IFK Göteborg överlevde den allsvenska dramatiken och höll sig ifrån kvalstrecket.
Nu kan fansen hoppas på en tung förstärkning inom kort.
– Det blir inom en väldigt snar framtid, säger Gustav Svensson till SVT Sport.

Tipsa en kompis

12:22

Storsponsorn kan bryta med Blåvitt

GÖTEBORG. IFK Göteborgs storsponsor Nils Wiberg är kritisk till hur IFK Göteborg sköts.Nu kan hans företag Prioritet Finans bryta med klubben, uppger Fotbollskanalen.– Vi sitter och diskuterar framtiden, säger Wiberg till sajten.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Blåvitts besked: Båda spelarna lämnar laget

IFK Göteborg meddelar att det inte kommer att fortsätta med Hammarbys Marcus Degerlund och Fredrik Oldrup Jensen från Zulte Waregem som de haft på lån.– Vi har valt att inte utnyttja optionerna på de båda, säger sportchef Jonas Olsson.