Tipsa en kompis

2017-11-14

Jakob Johanssons första ord efter skräckbilderna

Jakob Johansson drog av sig korsbandet i bragdmatchen på San Siro.Nu berättar han om den oturliga skadan.– Det känns väldigt tungt. Men jag fick vara med på festen på hotellet i natt. Det var bättre fart på partyt hos dem som inte hade dragit av främre korsbandet, säger han till Aftonbladets reporter Michael Wagner.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:11

”Andra avgör – agenter, Mats Gren och sånt”

GÖTEBORG. Tillbaka i Blåvitt och målskytt direkt.Mix Diskerud, 27, firade sitt avgörande mål mot Varberg tillsammans med den blåvita klacken.Och han stannar gärna längre än de tre cupmatcher som lånekontraktet med Manchester City gäller.– Jag gillar att vara här, men jag bestämmer inte hur det blir i fortsättningen, säger norsk-amerikanen.

Tipsa en kompis

17:53

Omarsson avgjorde mot Varberg

GÖTEBORG. IFK Göteborg vann årets första tävlingsmatch med 1–0.Islänningen Elias Omarsson gjorde matchens enda mål när han en kvart före slutsignalen tryckte in en retur i cupmatchen mot Varbergs Bois.

Tipsa en kompis

Friday 16 February

Mix Diskerud klar för Blåvitt

GÖTEBORG. Mix Diskerud är klar för IFK Göteborg.Redan till lördagens cupmatch mot Varberg är han spelklar.– Det har varit en del detaljer att hantera, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

Tipsa en kompis

Thursday 15 February

IFK Göteborgs drag: Stänger träningarna

GÖTEBORG. Nye tränaren Poya Asbaghi, 32, lägger om IFK Göteborgs träningsrutiner.Från och med nu är det delvis stängda träningar som gäller dagarna inför match.– Jag säger inte att det med automatik kommer att innebära att vi vinner nästkommande match – men om möjligheten ökar med så lite som en promille vill vi ta vara på den, säger Asbaghi.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 February

Hysén sörjer förre lagkamratens död

Liam Miller, 36, har gått bort efter sviterna av cancer.Nu sörjer fotbollsvärlden den tidigare Manchester United-mittfältaren.En av dem är tidigare lagkamraten Tobias Hysén, 35.– Han var alltid glad och fick en på bra humör, minns Blåvitt-stjärnan.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 February

Tobias Sanas succé: "Påminner om Coutinho"

Tobias Sana gör succé i sin nya klubb Århus.I måndagens match mot Hobro svarade den förre IFK- och Malmö FF-mittfältaren för en riktig fullträff.”Sanas drömmål efter 65 minuter påminde om en viss brasilianare som nyligen skiftade från Liverpool till Barcelona”, skriver Tipsbladet.

Tipsa en kompis

Saturday 10 February

TFF fruktar: Premiären måste flyttas till Malmö

Trelleborgs FF känner oro inför den allsvenska hemmapremiären mot IFK Göteborg.Just nu är det risk för att matchen måste flyttas till Malmö.– Tyvärr saknas flera delar, säger klubbdirektören Mattias Kronvall.

Tipsa en kompis

Friday 9 February

Drömmål när Blåvitt tog tredje raka segern

SAN PEDRO DEL PINATAR. Tredje raka segern – och tre olika målskyttar.IFK Göteborg slog kinesiska Meixian med 3-1 i Spanien.Målskyttarna: Elias Omarsson, Amin Affane och Billy Nordström.