Tipsa en kompis

2017-11-30

Bryter tystnaden efter MLS-flytten

Mikael Stahre lämnade BK Häcken för San José Earthquakes.I en längre intervju berättar nu 42-åringen om nya jobbet, kommande äventyret i USA - och avslutet med Häcken där han hotades med stämning.– Jag har full förståelse för att de blev störda och irriterade, samtidigt upplevde jag det som att det inte var så dramatiskt som det beskrevs, säger Stahre.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 15 July

Häcken-ilskan: ”Vi ska ha frispark där”

Häcken åkte på en tung 1–2-förlust borta mot Norrköping – efter ett omdiskuterat mål i matchens slutskede.Ett mål som aldrig borde ha godkänts, enligt Häcken-kaptenen Rasmus Lindgren.– Vi ska ha frispark där, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 15 July

Märkliga målet gav Norrköping segern

1–1 och 81 minuter på matchklockan.Då avgjorde IFK Norrköping hemmamatchen mot BK Häcken – efter ett minst sagt märkligt självmål.

Tipsa en kompis

Sunday 15 July

Stekhett Norrköping i delad serietopp

IFK Norrköping vann mot Häcken med 2-1 på ett högsommarvarmt, närmast tropiskt Östgöraporten. Därmed gick laget upp på samma poäng som serieledande AIK.

Tipsa en kompis

Friday 13 July

Förre MFF-backen klar för Trelleborg

Mittbacken Jasmin Sudic vänder hem till Skåne igen och ansluter till Trelleborg.Det meddelar hans nuvarande klubb BK Häcken på sin hemsida.– Han ville komma närmare hem, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson på hemsidan.

Tipsa en kompis

Thursday 12 July

Drömstart för Häcken i Europa League-kvalet

Häcken har fått en riktig drömstart på Europa League-kvalet.Det efter ett succéinhopp av Daleho Irandust – och tre mål inom loppet av tio minuter.– Det här var jätteviktigt, säger Irandust.

Tipsa en kompis

Thursday 12 July

Toivonen-kopia av Irandust – hjälte i Europa League

Daleho Irandust blev stor hjälte för Häcken i Eruopa Leauge. Med en Toivonen inspirerad (?) lobb bröt han dödläget borta mot Liepaja i det som slutade med en klar 3-0-vinst.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Oväntad målskytt i Häcken firade med volt

Häcken gjorde omstart i allsvenskan med 3–0 på hemmaplan mot Sundsvall. Alexander Faltsetas dundrade in det andra målet och firade med en frivolt.
-Jag är lite hetsig där. Det är kul att göra mål, säger Faltsetas.

Tipsa en kompis

Saturday 7 July

Drömmål – sedan firade han med volt

GÖTEBORG. Han bjöd på en nedtagning med bröstet i världsklass innan han smällde in 2–0 högt i nät.Sedan bjöd BK Häckens Alexander Faltsetas på en uppvisning i akrobatik.– Det är ju kul att göra mål, säger han.