Tipsa en kompis

2017-12-05

Här är skrällarna till januariturnén

Förbundskapten Janne Andersson har tagit ut sina 25 spelare till januariturnén.Bland skrällarna finns Silkeborgs anfallare Gustaf Nilsson och Häckens Joel Andersson.– Jag hoppas att det här ger dem steg att bli bättre fotbollsspelare, säger Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Han avslutade det perfekta anfallet

GÖTEBORG. Häckens tränare Andreas Alm sa att det var det perfekta anfallet.Målskytten Daleho Irandust hade svårare att beskriva det första målet mot Trelleborg.– Jag kommer inte ihåg hela anfallet. Men jag trodde först att jag var offside, säger han efter 2–1-segern mot Trelleborg.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Jeremejeff segerskytt – Trelleborgs usla facit intakt

Det krävdes en retur. Men till slut orkade inte Marko Johansson stå emot Häckens press. I 2-1-vinsten mot Trelleborg blev nygamla nyförvärvet Alexander Jeremejeff segerskytt. Trelleborg har nu elva raka utan seger.
– Det rullar på bra nu, säger Alexander Jeremejeff till C More.

Tipsa en kompis

Monday 17 September

Jeremejeff hjälte – nu klättrar Häcken rejält

Alexander Jeremejeff höll sig framme på en retur och fixade 2-1-seger mot Trelleborg.Efter fem raka segrar klättrar nu Häcken rejält i allsvenska tabellen.

Tipsa en kompis

Monday 3 September

Klart: Här är Alhassan Kamaras nya klubb

För ett par dagar sedan bröt han kontraktet med BK Häcken.Nu har Alhassan ”Crespo” Kamara hittat en ny klubb – och blir lagkamrat med Sebastian Eriksson.Anfallaren har skrivit på för grekiska Panetolikos.

Tipsa en kompis

Monday 3 September

Häckenstjärnan tvingas till operation – missar resten av säsongen

Nasiru Mohammed missar resten av säsongen på grund av en lårskada. Häcken tappar därmed en spelare som gjort fyra mål den här säsongen.
– Det är såklart tråkigt men jag ska komma tillbaka starkare, säger Häckenstjärnan till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 3 September

Stjärnan drabbad av ovanlig skada

BK Häckens nyckelspelare har drabbats av en ovanlig skada.Nu står det klart att Nasiru Mohammed, 24, missar resten av säsongen.– Det är hans första muskelskada och att den skulle bli så här omfattande är ju total otur, säger sjukgymnasten Patrik Ghazarian till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 2 September

”Jag vet att de andra lagen kommer darra”

AIK vann mot Häcken men IFK Norrköping tappade poäng mot Trelleborg och för Hammarby väntar ett tufft derby mot Djurgården.Stärkt av Europa League-avancemanget är MFF-mittbacken Rasmus Bengtsson hoppfull inför hösten.– När vi närmar oss de sista omgångarna så spelar den mentala biten in också. Jag vet att de andra lagen kommer börja darra, säger Bengtsson.

Tipsa en kompis

Saturday 1 September

Alm kritisk: ”Fick kämpa lite med domaren”

Häckens tränare Andreas Alm var kritisk till både laginsats och domarinsats efter förlusten mot AIK.