Tipsa en kompis

2017-12-05

Östers IF värvar från Hammarby

Öster förstärker truppen inför nästa säsong.Oliver Silverholt värvas från Hammarby.– Väldligt kul att få komma till en så anrik klubb, säger Silverholt i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Öster

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 5 February

Östers smäll: Kan bli utan övergångssumma

Öster kan bli utan övergångssumma för Simon Strand om danska Lyngby går i konkurs.Nu uppger Fotbolltransfers.com att ytterbacken i stället är aktuell för flera allsvenska klubbar och att Djurgården ligger bäst till.

Tipsa en kompis

Wednesday 3 January

Öster säljer ytterback – värvar hemvändare

Öster uppges sälja Simon Strand till danska Lyngby.Ersättaren ser ut att bli den förre Djurgården- och Jönköpingsspelaren Stefan Karlsson som återvänder till Öster.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 December

Österspelaren besviken: ”Jag känner mig lurad”

Öster har tackat nej till ett bud från Lyngby på Simon Strand.Nu är ytterbacken besviken på klubben.– Det är tråkigt, man känner sig lite lurad, säger Simon Strand till Fotbolltransfers.com.

Tipsa en kompis

Thursday 14 December

Nya profilvärvningen: Simon Helg ansluter

Öster fortsätter att satsa hårt för att nå allsvenskan 2019.Enligt SportExpressens uppgifter är mittfältaren Simon Helg klar för klubben - och kommer att presenteras på en presskonferens under torsdagen.Den förre Åtvidabergspelaren ansluter som gratis.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 December

Efter tränarbråket – Öster värvar från rivalen igen

Christian Järdlers flytt till Öster rörde upp känslorna hos IFK Värnamo.Nu står det klart att backen Fredrik Lundgren följer med tränaren till Växjöklubben.– En fantastisk människa att ha i ett lag. En klok, trygg och bra värvning för Östers IF, säger Järdler enligt Smålandsposten.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 November

Tränaren klar för Öster – efter infekterat bråk

Christan Järdler från Värnamo till Öster har varit en infekterad intrig.– Vi anser att det är en fientlig handling mot IFK Värnamo, sa sportchefen Thomas Lundqvist i oktober.Men nu är det klart. Öster har presenterat Christian Järdler.– Jag har i mitt eget huvud sett mig själv som Öster-tränare ett tag, så det är skönt att allt är på plats nu.

Tipsa en kompis

Saturday 4 November

Drömbyte avgjorde – Öster tog revansch på HIF

Helsingborgs IF vann i maj på Myresjöhus arena med 2-1.I säsongens sista match den 4 november tog Öster revansch på Olympia sedan Admir Bajrovic bytts in och avgjort matchen.

Tipsa en kompis

Monday 30 October

Tillbaka på Värendsvallen – lurade BP på serieseger

Tillbaka på gamla klassiska Värendsvallen.Då avslutade Öster hemmaspelet i superettan på ett snyggt sätt och tog en poäng mot Brommapojkarna som kommit till Växjö för att fixa seriesegern.