Tipsa en kompis

2017-12-05

Pinsamma missen – ingen förstår något

Här är jättemissen inför Champions League-mötet mellan Manchester United och CSKA Moskva.När spelarna radade upp sig för att lyssna till Champions League-hymnen var det helt tyst i högtalarna.–Det blir inget, säger Viasats expertkommentator Glenn Strömberg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:16

Titta, här avslöjas lögnen om Zlatan

Zlatan Ibrahimovic pekades ut som en av huvudfigurerna i storbråket efter toppmatchen mellan Manchester United och Manchester City.Men nu har sanningen kommit fram – och den friar svensken från inblandning.

Tipsa en kompis

Igår 09:06

Hemliga planen efter petningen

Henrikh Mkhitaryan är ärkepetad i Manchester United.Nu rapporterar engelsk press att José Mourinho har närt en hemlig plan för armeniern.

Tipsa en kompis

Thursday 14 December

Zlatan sågas stenhårt: "Är häpnadsväckande"

En månad har gått sedan Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback för Manchester United.Han har fått speltid i fem matcher, men är fortsatt mållös.Nu kritiseras "Ibra" i Manchester Evening News."Ibrahimovic ser ut som en fotgängare och har tappat farten", skriver tidningens James Robson.

Tipsa en kompis

Thursday 14 December

Svaret: Därför har stjärnan försvunnit

Henrikh Mkhitaryan ses som en av Manchester Uniteds mest kreativa spelare.Ändå får han inte spela, trots att han inte är skadad. Nu har José Mourinho förklarat varför."Det ser riktigt illa ut", skriver Manchester Evening News-skribenten Hesham Bilal-Hafiz på Twitter.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Vad händer i Premier League egentligen...?

Wayne Rooney föryngras, Burnley härjar runt bland topplagen och Jack Wilshere, den riktige, är återuppstånden. Vad är det som händer i Premier League egentligen?

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Stjärnan nobbar United – vill hellre gå till Chelsea

Manchester United och José Mourinho verkar tvingas se sig som efter en ny stjärna i jakten på en ny ytterback. Enligt rapporter i England är det helt och hållet Chelseas fel.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 December

Stjärnparets fina gest: "Vill bidra med något"

Stjärnparet Maja Nilsson och Victor Nilsson Lindelöf engagerar sig i Musikhjälpen.För att samla in pengar så auktionerar de ut deras Vip-box på Manchester Uniteds hemmaarena Old Trafford till stormatchen mot Arsenal den 28 april nästa år.– Vi vill bidra med något litet som kan vara uppskattat, säger Maja Nilsson på Instagram.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 December

Förre tränaren sågar Manchester United

José Mourinho har fått utstå kritik för hur Manchester United spelar.Nu skickar Louis van Gaal en känga kritik till portugisen.– United står för en tråkigare fotboll än under min tid, säger han enligt The Mirror.