Tipsa en kompis

2017-12-06

Lindelöf hyllas stort efter Uniteds seger

Victor Nilsson Lindelöf fortsätter att övertyga i Manchester United.Efter Uniteds seger mot CSKA Moskva får "VNL" ånyo fina betyg i England."Hans självförtroende växer för varje match", skriver Manchester Evening News som ger svensken en sjua i betyg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester U

Grundat år: 1878

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:39

Unitedikonen rasar: ”Har gjorts till åtlöje”

Kritiken mot Manchester United och José Mourinho verkar aldrig ta slut.Just när man trodde att det svalnat kommer Manchester United-legendaren Paul Ince med en glödande het svada i en krönika för Paddy Power:”Ed Woodward, José Mourinho och Paul Pogba: Allt är en enda röra”.

Tipsa en kompis

Igår 09:14

Mino Raiolas utspel: "Borde sälja Pogba”

Paul Scholes var inte nöjd med Paul Pogbas attityd i Manchester United-tröjan.Nu har agenten Mino Raiola gett sig in i debatten.

Tipsa en kompis

Igår 00:24

Nya beskedet om Zidane-uppgifterna

Efter kritiken mot den egna klubbledningen och förlusten mot Brighton har Mourinho ryktats ersättas av Zinedine Zidane.Men José Mourinho sitter säkert i Manchester United, uppger källor nära klubben till ESPN.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Orden som kan ha legat bakom fiaskot

Victor Nilsson Lindelöfs trygga VM-form var som bortblåst i Manchester Uniteds senaste ligamatch.PL-legendaren Martin Keown har en teori om varför.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Pogba efter förlusten: ”Min inställning var inte tillräckligt bra”

Manchester United åkte på en 3-2-förlust borta mot Brighton. Efteråt var Paul Pogba kritisk – och självkritisk.
– Inställningen, inklusive min, var inte tillräckligt bra, säger han enligt BBC.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Scholes kallar Lindelöf galen

Manchester United förlorade mot Brighton efter att försvaret fallit ihop i första halvlek. Nu får Victor Nilsson Lindelöf kritik av United-legendaren Paul Scholes.– Jag tycker att det är en dålig aktion av Lindelöf. Det är galet gjort, säger Paul Scholes.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Mardrömsstart för Lindelöf och United

Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf fick en mardrömsstart på mötet med Brighton. På två minuter gick det tippade bottenlaget upp till ledning med 2-0.

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Mourinhos fiender – gänget som kan tvinga bort honom

Få bränner broar lika bra som José Mourinho. I Manchester United har den hetlevrade demontränaren på ynka två år lyckats skapa gott om fiender i klubben.Inför Uniteds ligamatch mot Brighton har SportExpressen sammanställt fyra krisande relationer som kan ställa till med bekymmer för Mourinho den här säsongen.