Tipsa en kompis

2017-12-06

Landslagets krav för Zlatan till VM

Landslagets imponeras över Zlatan Ibrahimovics snabba rehabilitering - och håller kontakten med den svenske stjärnan.Men för att stjärnanfallaren ska bli aktuell till fotbolls-VM finns nu ett krav från ledningen.- För att det ens ska bli en fråga måste han spela mer, säger landslagschefen Lars Richt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Zlatan nobbade – nu kan Kindberg kliva in

Östersund är i London för att möta Arsenal i Europa League. Då passar ordförande Daniel Kindberg på att träffa investerare om ett klubbköp. Vilken är klubben?Hartlepool United, i femte divisionen.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Här tränar Zlatan med – Manchester United igen

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat en match på snart två månader.Men nu tränar han med resten av spelartruppen igen, enligt klubbens hemsida."Zlatan deltog i en liten matchövning med resten av laget", skriver klubben.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

Mourinho om Zlatan: Han har ingen chans

Zlatan Ibrahimovic är sedan en tid tillbaks i träning.Men enligt Jose Mourinho kommer onsdagens Champions League-match mot Sevilla alltför tidigt.– Jag tror inte Zlatan har någon chans att spela, säger Mourinho till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

"Han är kortare än jag trodde"

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på träningsplanen med sitt Manchester United.Han har haft en första vecka med nyförvärvet Alexis Sánchez.Zlatans kommentar om Sanchez?– Han är extremt kort, säger Zlatan Ibrahimovic.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 February

Zlatas husjakt kan avslöja framtiden

Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United ser av allt att döma ut att lida mot sitt slut.Nu jagar den svenske stjärnan hus i Los Angeles, enligt ESPN.Detta har åter fått ryktena om en flytt till MLS-klubben Los Angeles Galaxy att ta fart.

Tipsa en kompis

Friday 9 February

Mourinho bekräftar: Zlatan tillbaka i träning

Zlatan Ibrahimovic har inte gjort en minut i Unitedtröjan sedan annandagen. Nu bekräftar Jose Mourinho att svensken är tillbaks på träningsplanen.
Men Zlatan missar helgens match mot Newcastle.

Tipsa en kompis

Friday 9 February

Svaret om Zlatan: ”Vore inte schysst”

Zlatan Ibrahimovic har varit på gång till Los Angeles Galaxy under den senaste tiden. Klubben själva vill dock inte säga varken bu eller bä.
– Vi kan inte bekräfta det. Det vore inte schysst eftersom han är kontrakterad av en annan klubb, säger Galaxys president Chris Klein till mlssoccer.com.

Tipsa en kompis

Thursday 8 February

Förre lagkamraten avslöjar nu Zlatan

Zlatan Ibrahimovic firade stora framgångar i Paris Saint-Germain.Under åren var han lagkamrat med försvararen Siaka Tiéné, mellan 2010 och 2013.Tiéné medverkade nyligen i en fransk tv-show där han delar med sig om en uppmärksammad parkeringsincident med den svenske storstjärnan.– Zlatan sa: du får ingripa, ta mina bilnycklar, berättar han.