Tipsa en kompis

2017-12-06

"Mauro Icardi läkarundersöks hos storlag i julhelgen"

Mauro Icardi har varit i glödhet form för sitt Inter den här säsongen.Det har inte undgått Europas jätteklubbar – och nu uppges en av dem ha en överenskommelse klar.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Inter

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 19 August

Berardi straffade storsatsande Inter

Inter har rustat rejält inför den här säsongen – men i premiären mot Sassuolo föll man med 1-0 efter ett straffmål av Domenico Berardi.

Tipsa en kompis

Friday 17 August

Real Madrid anmäler Inter

Inter rycker i Luka Modric.Det har fått Real Madrid att reagera.”Marängerna”har nu anmält den italienska klubben till Fifa.

Tipsa en kompis

Sunday 12 August

Han är Reals val – om Modric säljs

Luka Modric har ryktats vara på väg till Inter – där han kan dubbla sin lön.Om Real Madrid säljer kroaten finns det en spelare som är högst upp på listan över tänkbara ersättare.

Tipsa en kompis

Friday 10 August

Modric erbjuds en makalös Inter-lön

Luka Modric kan komma att lämna Real Madrid för Inter.Nu har Milanoklubben tagit ytterligare ett steg mot att värva kroaten. Enligt The Sun erbjuder Inter Modric nästan dubbla lönen.

Tipsa en kompis

Thursday 2 August

Sätter löjeväckande prislapp på Modric

Nyheten att Luka Modric tillåts gå till Inter slog ned som en bomb.Nu sätter Real Madrid ner foten – kroaten kommer inte lämna för under 7,7 miljarder.

Tipsa en kompis

Thursday 2 August

Uppgifter: Modric tillåts lämna Real

Inter satsar allt på att plocka in Luka Modric.Nu ska Real Madrid ha gett klartecken till spelaren att han får lämna, rapporterar Gazzetta dello Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 31 July

Knall i natt: Satsar stenhårt på Modric

Inter har redan gjort klart med en kroatisk VM-hjälte iform av Sime Vrsaljko.Nu ser de ut att gå efter ett riktigt högvilt från samma land.Enligt flera italienska tidningar kommer klubben göra ett seriöst försök att knyta till sig Real Madrids storstjärna Luka Modric.

Tipsa en kompis

Tuesday 24 July

Galna ryktet efter orden – Messi på väg till Inter (?)

Cristiano Ronaldo har gått till Juventus.Nu ska Inter vara intresserat av att kontra rejält – och plocka över Lionel Messi till Milano.