Tipsa en kompis

2017-12-06

IFK Göteborg kan starta nytt lag: "Jag var skeptisk..."

GÖTEBORG. IFK Göteborg jagar nya intäkter.På tisdag kan klubbens styrelse fatta beslut om en satsning på något helt nytt – ett E-sportlag.Redan nästa år kan arbetet starta med att följa i Hammarbys spår och dra igång ett allsvenskt lag som spelar Fifas tv-spel.– På sikt kan det bli en allsvenska även i E-sport sponsrad av företag som inte finns i andra fotbollssammanhang, säger Blåvitts kommersielle chef och tf klubbdirektör Mats Palmgren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:50

”Då kommer AIK att ha all press på sig”

Först sänkte Muamer Tankovic Örebro SK med två mål.Efter matchen skickade han en passning till "alla som tvivlat på Hammarby".– Det är en sån skön känsla när folk pratar negativt om en och vi får motbevisa dem, säger Tankovic efter segern.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

”Jag är för stark för att stoppas av det här”

Nikola Djurdjics näsa kan ha varit bruten efter att han fått en tuff smäll mot ÖSK.Men det hindrar inte anfallaren från att spela nästa match.– Jag blödde mycket, men jag är för stark för att stoppas, säger Djurdjic.FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Muamer Tankovic kan bli avgörande i en guldstrid

Jesper Jansson har knappt satt en fot fel sedan han tog över som sportchef för Hammarby.Ett av de viktigaste besluten var att värva hem Muamer Tankovic. Spelare som "Mujo" kan bli avgörande i guldstriden. FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Tankovic stor hjälte – nätade två gånger

Hammarby hakar på i toppstriden.Muamer Tankovic visade vägen direkt – och fastställde sedan även slutresultatet till 2-0 mot Örebro.– Det är viktigt att göra mål, men det spelar ingen roll vem som gör målen så länge laget vinner, säger han till C More.

Tipsa en kompis

Monday 20 August

Krisande Örebro föll mot tabelltvåan

Örebro har hamnat i en riktig svacka. Den fina formen verkar ha försvunnit och laget är efter dagens förlust mot Hammarby på en elfte plats i den allsvenska tabellen.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 August

”Inte en jäkla chans, budet är ju ett hån”

Björn Paulsen har gjort succé i Hammarby.Och sportchef Jesper Jansson har viftat bort intresset från grekiska AEK Aten.– Det här budet är ett hån, säger Jansson till sajten Fotboll Sthlm.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Hammarbys ilska: ”Kan inte ha det så”

NORRKÖPING. Vladimir Rodic blev spelklar en och en halv timme innan matchen mot IFK Norrköping.Hammarbys sportchef Jesper Jansson är nu fly förbannad över Migrationsverkets hantering av ärendet - och efterlyser bättre rutiner.– Ibland undra man om det är lagsympatier hos de som handlägger ärendet som styr? Så kan vi inte ha det, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 13 August

Gulddrömmen lever i högsta grad för Bajen

NORRKÖPING. IFK Norrköping mötte Hammarby i den största matchen i sta'n sedan 2015.Och vinnaren blev...AIK.Norrköping visade varför de inte kommer att vinna SM-guld det här året heller - medan Hammarby inte lär vara alltför missnöjda med 0-0.Bajens gulddrömmar lever i allra högsta grad.