Tipsa en kompis

2017-12-06

IFK Göteborg kan starta nytt lag: "Jag var skeptisk..."

GÖTEBORG. IFK Göteborg jagar nya intäkter.På tisdag kan klubbens styrelse fatta beslut om en satsning på något helt nytt – ett E-sportlag.Redan nästa år kan arbetet starta med att följa i Hammarbys spår och dra igång ett allsvenskt lag som spelar Fifas tv-spel.– På sikt kan det bli en allsvenska även i E-sport sponsrad av företag som inte finns i andra fotbollssammanhang, säger Blåvitts kommersielle chef och tf klubbdirektör Mats Palmgren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 14 December

Nya profilvärvningen: Simon Helg ansluter

Öster fortsätter att satsa hårt för att nå allsvenskan 2019.Enligt SportExpressens uppgifter är mittfältaren Simon Helg klar för klubben - och kommer att presenteras på en presskonferens under torsdagen.Den förre Åtvidabergspelaren ansluter som gratis.

Tipsa en kompis

Friday 8 December

Malmötalangen är klar för superettan

Ena storebrodern, Nazad, spelade för Udinese.Andra, Rebin, spelar för Hammarby.Nu kan Kvällsposten avslöja att Alan Asaad är klar för Degerfors i superettan.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 December

Östers IF värvar från Hammarby

Öster förstärker truppen inför nästa säsong.Oliver Silverholt värvas från Hammarby.– Väldligt kul att få komma till en så anrik klubb, säger Silverholt i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Thursday 30 November

Hammarby bekräftar – klart med nyförvärvet

SportExpressen kunde tidigare i veckan rapportera om att Simon Sandberg var nära Hammarby.Nu är affären klappad och klar.– Vi är väldigt nöjda med att knyta Simon till Hammarby på vår resa uppåt, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 November

Pengaregn över fotbollen

Ungdomsfotbollen tilldelas 30.931.816 kronor i samband med årets utbetalning från Svenska Spels Gräsroten. Totalt får 2.337 föreningar i landet dela på pengarna tack vare sina 419.488 supportrar. Den förening som får mest är Hammarby IF FF med 1.569.031 kronor, följt av Djurgårdens IF FF som får 1.208.699 kronor och AIK FF som får 1.174.924 kronor.

Tipsa en kompis

Sunday 12 November

Ikonens känslosamma avsked när Rosengård föll

En era är över.Den tidigare landslagsbacken Lina Nilsson avtackades på söndagen inför FC Rosengård-Hammarby.– Det var känslosamt, det här har varit en stor del av mitt liv, säger hon.

Tipsa en kompis

Monday 6 November

Supportrarnas kärlek – i en påse: "Obeskrivligt"

Stefan Batan tog farväl av Hammarby på söndagen - efter fyra säsonger.För Batan var avskedet väldigt känslosamt.– Det är som en liten saga, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 5 November

Ingen medalj till KDFF – stor domarfrustration

Kristianstads DFF vägrade länge ge upp hoppet om en fjärdeplats i damallsvenskan – och därmed få medalj.Men efter 1-1 borta mot Hammarby gick drömmen i kras – och Ogonna Chukwudi blev arg.