Tipsa en kompis

2017-12-06

Traustason – en perfekt värvning av Malmö FF

Arnor Traustason klar för Malmö FF.Han kommer från 18 riktigt tuffa månader i Europa.Men de har sina förklaringar.Och i mina ögon har islänningen potential att bli en av allsvenskan allra bästa spelare 2018.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Stjärnorna får aldrig glömma vem som betalar deras lyxliv

Varje fotbollsproffs i världen som behöver titta mot Pontus Jansson för att se och lära är ett för mycket.För den spelare borde bänkas som glömmer vem det är som betalar deras stora löner, fina bilar och blingiga klockor.Som inte inser att det är du, jag och alla vi andra som älskar fotboll.

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Polisen stoppar MFF-supportrar

På grund av pyroteknik förra säsongen får Malmö FF inte släppa in mer än 4000 åskådare på ståplats i den allsvenska hemmapremiären i år."Polisen har till matchen mot AIK beslutat om att kapaciteten på ståplats ska reduceras med en tredjedel. Det betyder att Norra läktaren max får ta in 4000 personer", skriver MFF på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Pontus Jansson hyllas för gesten

Pontus Jansson utsågs till matchens spelare när Leeds spelade oavgjort mot Derby.Men den svenske mittbacken hyllas mer för vad han gjorde efter matchen.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 February

Malmö FF-spelarens advokat tror på rättegång innan påsk

Den sexbrottsmisstänkte Malmö FF-spelaren sitter fortfarande häktad.Samtidigt tror hans försvarsadvokat att åtal och rättegång innan påsk.- Det är nog inte jättemycket kvar i utredningen, säger hans advokat Jan-Anders Hybelius till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 February

Kostade 23 miljoner – nu kan MFF inte använda planen

Malmö FF:s nya hybridträningsplaner kostade 23 miljoner kronor att bygga.Nu är de regerande mästarna tvungna att flytta sina träningar från anläggningen.Anledningen: planerna är alldeles för hårda.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

MFF krossade rekordet – köpte för 60 miljoner

2017 köpte Malmö FF spelare för 57,9 miljoner kronor.Det är klubbrekord med över 28 miljoner kronor och inkluderar bara övergångssummor, inte sign on-bonusar eller dylikt.– Det är korrekt, säger MFF:s vd Niclas Carlnén.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

MFF-spelaren fortsatt häktad

Den Malmö FF-spelare som misstänks för flera fall våldtäkt mot barn sitter fortfarande häktad.Det beslutades på dagens förhandlingar, uppger Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Sunday 18 February

MFF-målvakten aktuell för italienska storklubbar

Utlånade Malmö FF-målvakten Marko Johansson är aktuell för de italienska storklubbarna Roma och Napoli.Enligt italienska uppgifter har Johanssons agent träffat Romas sportchef i Italien.