Tipsa en kompis

2017-12-06

"Han fick dem att skaka – av rädsla"

Zlatan Ibrahimovic är bra på att sätta sig i respekt, oavsett sammanhang.Han gjorde just detta under sin första dag på Manchester Uniteds träningsanläggning.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:16

Titta, här avslöjas lögnen om Zlatan

Zlatan Ibrahimovic pekades ut som en av huvudfigurerna i storbråket efter toppmatchen mellan Manchester United och Manchester City.Men nu har sanningen kommit fram – och den friar svensken från inblandning.

Tipsa en kompis

Igår 01:04

Tunga uppgifter om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har fortfarande inte startat sedan comebacken från knäskadan.Och nu breder oron för svenskens knä ut sig i United, rapporterar The Sun.Oron kan leda till att klubben värvar en anfallare i januari, skriver tidningen.

Tipsa en kompis

Thursday 14 December

Zlatan sågas stenhårt: "Är häpnadsväckande"

En månad har gått sedan Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback för Manchester United.Han har fått speltid i fem matcher, men är fortsatt mållös.Nu kritiseras "Ibra" i Manchester Evening News."Ibrahimovic ser ut som en fotgängare och har tappat farten", skriver tidningens James Robson.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

United vann – med Zlatan på bänken

Både Ibrahimovic och Nilsson Lindelöf på bänken, men United vann ändå.Lukaku gjorde matchens enda mål – och bröt därmed sin måltorka i Premier League.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Zlatan och Lindelöf på bänken för United

Zlatan Ibrahimovic har inte startat en fotbollsmatch sedan 20:e april.Och han får fortsätta vänta.När United tar emot Bournemouth på onsdagskvällen sitter såväl Zlatan som Victor Nilsson Lindelöf på bänken.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 December

Mourinho rasande efter Zlatan-hånet

Ett storbråk med Zlatan Ibrahimovic i centrum uppstod efter Manchester-derbyt.Nu har Jose Mourinho rutit ifrån mot ärkerivalerna Manchester City.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Uppgifter: Orden om Zlatan utlöste bråket

Ett stort bråk blossade upp efter Manchester-derbyt i katakomberna på Old Trafford. Enligt spanska Marca var det en City-ledares pik till Zlatan Ibrahimovic som utlöste bråket."Ibra, du pratar för mycket..", ska ledaren ha sagt till svensken.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Stefan Ishizaki: "Så länge Zlatan kör hänger jag med"

Stefan Ishizaki, 35, har skrivit på för två nya säsonger i Elfsborg.Och han ser fram mot att köra i gång med försäsongsträningen på andra sidan årsskiftet.– Det här ska bli väldigt spännande, säger veteranen inför sin sextonde allsvenska säsong.