Tipsa en kompis

2017-12-06

Kreeta-Liisa Yli-Säntti byter klubb: "Är nöjda"

Kreeta-Liisa Yli-Säntti spelade samtliga matcher när Växjö DFF tog sig upp i damallsvenskan.Nu flyttar hon till konkurrenten LB07.– Vi är mycket nöjda, säger klubbchefen Johan Andersson i ett pressmeddelande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:53

Konflikten som håller på att döda fotbollen

FREETOWN. 2014, när kärleksrelationen med allsvenskan var som mest passionerad, förbjöds sporten.Drygt tre år senare har drömmen om att få spela proffsfotboll på svensk mark bytts ut mot en stilla förhoppning om begagnade svenska konstgräs.Följ med till Sierra Leone – ett land där fotbollen hålls som gisslan av sitt eget förbund.

Tipsa en kompis

08:08

Lämnar – Djurgården får mångmiljonbelopp

Djurgården säljer skyttekungen Magnus Eriksson till San José Earthquakes.Enligt SportExpressens uppgifter landar övergångssumman på omkring tolv miljoner kronor - och går allt som planerat åker 27-åringen över till Kalifornien för att skriva under kontraktet i början av nästa vecka.- Vi har bud på Magnus Eriksson, det kan jag bekräfta. Sedan får vi se vad det leder till, säger sportchefen Bosse Andersson.

Tipsa en kompis

08:08

Bosse kommer få trolla – igen

Magnus Eriksson säljs till San José Earthquakes och Kim Källström lägger skorna på hyllan.Sportchefen Bosse Andersson har några månader på sig att återigen trolla fram ett ess ur rockärmen.För det behövs om Djurgården ska bli en utmanare om SM-guldet kommande säsong.

Tipsa en kompis

15:00

Kaptenen: "Får väl se om jag får ett förslag"

GÖTEBORG. Lagkapten – med ett kontrakt som går ut mitt under kommande säsong.Nu väntar Sebastian Eriksson, 28, på ett erbjudande från IFK Göteborg.– Det är ju bara några dagar kvar innan jag får börja prata med andra klubbar, säger Blåvitt-kaptenen till GT.

Tipsa en kompis

14:34

Därför slutar Kim: 'Åkte på semester'

Kim Källström bryter med Djurgården och lägger av med fotbollen.Legendaren berättade om sitt beslut på en känslosam presskonferens.

Tipsa en kompis

Igår 11:36

Lennartsson kan ta över storklubb

GÖTEBORG. Jörgen Lennartsson, 52, fick sparken från IFK Göteborg.Nu är tränarprofilen högaktuell för ett nytt jobb – i Israel.Enligt GT:s uppgifter är Lennartsson en av kandidaterna att ta över Maccabi Haifa.

Tipsa en kompis

Igår 11:29

Källströms karriär en av svensk fotbolls tyngsta

Kim Källström har lämnat byggnaden.Det är nog jobbigare för Djurgården än för honom.När han avlägsnar sig från scenen mitt under avskedsceremonin lämnar han också en av svensk fotbolls tyngsta karriärer.

Tipsa en kompis

Igår 10:48

Kan tvingas betala miljonbelopp till Dif

Kim Källström lägger skorna på hyllan.Enligt uppgifter till SportExpressen väljer han att bryta kontraktet med Djurgården.Samtidigt riskerar veteranen att tvingas betala tillbaka en stor del av det miljonbelopp han fick i ”sign on-bonus” av klubben förra året.