Tipsa en kompis

2017-12-06

Pampens plan för allsvenska arenan

Vångavallen håller inte för de allsvenska kraven.Och nu förbereder sig TFF på ett scenario utifall att Trelleborgs kommun inte vill satsa lika mycket på arenan som klubben vill.–Då finns det en radikal grej som jag står bakom, säger Johan Andersson, vd i huvudsponsorn Mellby Gård till Skånesport.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:21

Anfallaren får spela back när trotjänaren missar cup-match

Trotjänaren Emin Nouri skadades i cup-premiären.Nu kan anfallaren Isak Magnusson få spela högerback mot Trelleborg på söndag.– Om det blir jag så är jag redo, säger han till Barometern.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Allsvensk målvakt redo för comeback

Marko Johansson är nära comeback.TFF-målvakten som haft knäproblem är redo att spela mot Kalmar FF på söndag.– Det känns bra och jag har inte känt av någonting i knäet. Jag har kunnat vara med på allt, det är jag glad för. Jag har velat skynda långsamt, men nu känner jag mig redo för spel, säger Johansson till Trelleborgs Allehanda.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 February

Så tvingas de bygga om arenan inför allsvenskan

Vångavallen är fortfarande inte godkänd för allsvenskt spel.Nu vidtas åtgärder för att Trelleborgs FF ska kunna spela den allsvenska premiären på hemmaplan.– Vi har naturligtvis en plan B men det är ungefär 50 dagar kvar till premiären. Det blir fullt upp men vi ska lösa det, säger klubbdirektören Mattias Kronvall i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Monday 12 February

Han har sponsrat laget med över 100 miljoner

Han har pumpat in över 100 miljoner kronor i Trelleborgs FF.Under 2017 fick klubben fem miljoner.När laget inför den allsvenska återkomsten tappat Dino Islamovic och Salif Camara Jönsson räknar Rune Andersson med att det blir mer.– Det kan mycket väl bli det dubbla när det här är klart, säger affärsmannen i podcasten Lundh

Tipsa en kompis

Saturday 10 February

TFF fruktar: Premiären måste flyttas till Malmö

Trelleborgs FF känner oro inför den allsvenska hemmapremiären mot IFK Göteborg.Just nu är det risk för att matchen måste flyttas till Malmö.– Tyvärr saknas flera delar, säger klubbdirektören Mattias Kronvall.

Tipsa en kompis

Friday 9 February

Kvalhjälte sänkte sin gamla klubb

Anfallsstjärnan Dino Islamovic, 24, presenterar sig i Östersund sex dagar före drömmatchen mot Arsenal.Den tidigare Trelleborgsspelaren slår till – mot Trelleborg.– Jag gillar ytor, säger Dino.

Tipsa en kompis

Friday 9 February

Bra start för regerande cupmästarna

Nyförvärven Dino Islamovic och Tesfaldet Tekie fick en bra start med varsitt mål för nya klubben Östersund när man tjuvstartade gruppspelet i Svenska cupen och 3-0-besegrade Trelleborg.

På torsdag väntar ny match för ÖFK hemma på Jämtkraft Arena, då mot Arsenal i Europa League.

Tipsa en kompis

Friday 9 February

ÖFK vann i cupen - nyförvärven visade vägen

Östersund har fått en kanonstart på säsongen. På fredagen vann laget mot Trelleborg i svenska cupen med klara 2-0 - där nyförvärvet Dino Islamovic fick göra mål.