Tipsa en kompis

2017-12-06

Pampens plan för allsvenska arenan

Vångavallen håller inte för de allsvenska kraven.Och nu förbereder sig TFF på ett scenario utifall att Trelleborgs kommun inte vill satsa lika mycket på arenan som klubben vill.–Då finns det en radikal grej som jag står bakom, säger Johan Andersson, vd i huvudsponsorn Mellby Gård till Skånesport.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:46

Hässleholm skrällde i cupen

Joel Wedenell blev stor cuphjälte när han med sina tre mål såg till att Hässleholm slog ut allsvenska Trelleborg ur svenska cupen.   

Tipsa en kompis

20:59

Jätteskrällen: Division 2-lag slår ut Trelleborg

Vilken skräll! Och vilken matchhjälte!Joel Wedenell gjorde hattrick när Hässleholm, från division 2, slog ut Trelleborg från Svenska cupen.Det sista målet dessutom i gastkramande förlängning.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

TFF:s glädjeämne i derbyförlusten

Jumbon Trelleborg FF åkte på ny tung förlust i Skånederbyt mot Malmö FF.Men det fanns ett glädjeämne - den 19-årige allsvenska debutanten Isak Jönsson från division 2-klubben BK Olympic.– Det är ett riktigt stort steg men ett steg jag vet jag är redo för.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Talangens jättesuccé i Malmö FF:s storseger

Segern mot Trelleborg var Malmö FF:s åttonde raka match utan förlust i allsvenskan.Malmö FF fick se en yngling presentera sig ordentligt när Hugo Andersson gjorde mål i första matchen från start.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Malmö utökar mot Trelleborg – efter praktträff

Malmö har gått upp i en 2-0-ledning hemma mot Trelleborg. Andreas Vindheim är senaste målskytt med en perfekt träff i bortre hörnet.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Sämst form i allsvenskan - så ska TFF skrälla igen

Den 13 maj vann Trelleborgs FF mot MFF på Vångavallen.Sedan dess har TFF vunnit en av nio matcher.Nu drömmer man om en ny superskräll.–Malmö spelare många matcher just nu och hinner knappt träna, det kan gynna oss, säger målvakten Marko Johansson.

Tipsa en kompis

Friday 17 August

Matcherna som ska ta MFF upp i toppen

Skånederby och chans till revansch mot "lillebror" Trelleborg - men också en av fyra matcher i rad nu mot allsvenskans sämsta lag. Kan bottenmötena bli vägen till toppen för Malmö FF?– I den situation vi står i är ligamatcherna viktiga. Vi ska ha alla matcher nu, säger Anders Christiansen.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 August

Skadeläget både sämre och bättre för Malmö FF

Arnor Traustason är klar för spel mot Trelleborgs FF på lördag, en match även Behrang Safari är aktuell för.Dock opereras målvakten Fredrik Andersson på onsdagen och om matchen mot Midtjylland nästa torsdag säger Rasmus Bengtsson:– Det känns som 50/50.