Tipsa en kompis

2017-12-06

Stod i Malmös FF:s klack – aktuell för IFK Göteborg

Pontus Dahlberg, 18, är på väg att flytta till en stor klubb utomlands.IFK Göteborg är redan på jakt efter en ersättare till målvaktslöftet.Enligt GT:s uppgifter kan det bli Kalmar FF:s Lucas Hägg-Johansson, 23 – som har stått i Malmö FF:s klack.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:08

"Inte en bra natt om man säger så"

Rasmus Bengtsson vilar.Annars angriper Malmö FF cupmötet med Lunds BK med i princip starkast möjliga manskap.–Vi förbereder oss på exakt samma sätt som inför alla tävlingsmatcher, säger MFF:s tränare Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

11:00

Beskedet – nu gör Molins comeback

Viktig cupmatch mot Lunds BK.Guillermo Molins börjar på bänken – men planen är att anfallaren gör comeback i morgon.–Om matchen utvecklas som vi hoppas så kommer han att få minuter, säger tränaren Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

19:29

”Rekommenderar att han lånas ut” Min rekommendation till klubben äratt han lånas ut

Hugo Andersson, 19, får ett fyra år långt A-lagskontrakt med Malmö FF.Frågan är dock om mittbacken spelar för MFF nästa år.–Hugo behöver kontinuerlig speltid och min rekommendation till klubben är att han, vid rätt tid när det passar oss, lånas ut, säger tränaren Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

Igår 13:02

MFF skriver kontrakt med stora mittbackstalangen

Hugo Andersson gjorde allsvensk debut i maj.Nu belönas backen med ett A-lagskontrakt.– Han är bolltrygg, stark på huvudet och i år har vi också haft nytta av honom för att stärka upp mot slutet när motståndarna forcerat, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Monday 19 November

Durmaz: ”Är klart att besvikelsen är stor”

Jimmy Durmaz bänkades mot Turkiet och Janne Anderssons mer defensiva uppställning ordnade seger och tre poäng.Mittfältaren har inte gett upp en startplats mot Ryssland i morgon kväll.- Jag förbereder mig som om jag skulle starta, sedan får man se vad Janne väljer, säger Durmaz.

Tipsa en kompis

Saturday 17 November

Jagad Malmötalang flyttar till Kalmar FF

Flera allsvenska klubbar vill ha backtalangen Elias Olsson, 15.Nu lämnar han Husie – och Malmö.– Det känns riktigt bra att komma till Kalmar FF, säger Elias i en presskommentar.

Tipsa en kompis

Saturday 17 November

MFF-basen: ”Vi får vara väldigt nöjda”

Utdömda halvvägs – sedan tog Uwe Rösler Malmö FF till tredjeplats.Nu förklarar Malmö FF:s vd Niclas Carlnén betydelsen av lyftet under hösten.–Med de mål vi har går inte betydelsen att underskatta, säger Carlnén.

Tipsa en kompis

Friday 16 November

MFF:s nyförvärv berättar: Därför nobbade jag Milan

Adi Nalic har lämnat Landskrona Bois för Malmö FF.Nu berättar talangen om förväntningarna inför säsongen, om sin sena fysiska utveckling och om varför han nobbade Milan.– Det är svårt att säga nej men samtidigt har jag alltid sagt att man inte kan utvecklas om man inte mår bra, säger 20-åringen.