Tipsa en kompis

2017-12-06

"Jag förstår absolut att han vill lämna"

En ikon är på väg att lämna Barcelona.Javier Mascherano har kontrakt till 2019 men har aviserat att han är på väg bort redan i januari.– Jag förstår absolut att han vill lämna, säger lagkamraten Leo Messi till Olé.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Svenske supertalangen: "Tack och lov lever jag"

MALMÖ. Xavi Simons har blivit en viral succé.FC Barcelonas 14-åring har sponsorkontrakt med Nike och 790 000 följare på Instagram.Martin Bengtsson försökte ta livet av sig som ungdomsproffs i Inter.Han är skeptisk till tidig selektering, och varumärkesbyggande kring barn:– Det är viktigt att diskutera vad en barndom är värd och vad det innebär att tvingas prestera eller köpslås med i alldeles för tidig ålder.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 December

Tvingar sig bort från PSG – återvänder till Spanien

Neymar har gjort braksuccé i PSG sedan flytten från Barcelona. Men nu kommer sensationella uppgifter från Spanien - brassen är på väg till La Liga.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Anton Tinnerholm klar för New York City FC

Här är Anton Tinnerholms nya klubb.Enligt SportExpressens uppgifter har han skrivit på för MLS-klubben New York City FC.Där blir han lagkamrat med Spaniens förre landslagsstjärna David Villa - och den förre MFF-försvararen får Patrick Vieria som huvudtränare.Övergången väntas bekräftas inom kort.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Han blir en riktig joker för United

Champions Leagues åttondelsfinaler bjuder på flera toppmatcher.Bland annat två stormöten när Paris Saint-Germain tar emot Real Madrid och Chelsea ställs mot Barcelona.Här tippar SportExpressens Daniel Kristoffersson hur det går i åttondelsfinalerna.

Tipsa en kompis

Sunday 10 December

Messi och Suarez fixade nya segern

Barcelona befäster sin position som tabelletta i La Liga - efter seger mot Villarreal.Luis Suarez och Leo Messi gjorde varsitt mål i 2-0-segern.Nu har man åtta poäng ner till Real Madrid på fjärdeplats.

Tipsa en kompis

Saturday 9 December

13-årige svensken är aktuell för Chelsea

MALMÖ/ISHØJ. Zico är 13 år gammal – och fotbollsproffs.
Han har räknat resultat och tabeller sedan barnsben.
Med ett förflutet i FC Barcelona har han siktet inställt på Chelsea, och ett ungdomskontrakt med den engelska Premier League-klubben.
– Jag har alltid velat vara en person som lämnar sitt namn högt upp. Som blir ihågkommen, säger Zico Marecaldi.

Tipsa en kompis

Thursday 7 December

Ronaldo prisad som bäst i världen - igen

2008, 2013, 2014, 2016 och nu 2017.Cristiano Ronaldo är världens bäste spelare - för femte gången.Portugisen tangerar nu Leo Messis notering med fem utmärkelser.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 December

Här är lagen som är klara för slutspel i Champions

Liverpool, Real Madrid, PSG, Bayern München, Roma, Chelsea, Barcelona, Juventus och Manchester United. Jättarna har tagit sig vidare från gruppspelet i Champions League. Med några få undantag.Nu är det dags för åttondelsfinaler och här kan du läsa vilka som gått vidare.