Tipsa en kompis

2017-12-06

Coutinho med hattrick när Liverpool krossade

Mål, mål, mål, mål, mål.Liverpool bjuder på en målexplosion utan dess like mot Spartak Moskva.Efter 50 minuters spel leder Jürgen Klopps lag med hela 5-0 (!) och stormar mot gruppsegern efter ett hattrick av Philippe Coutinho.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Liverpool

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:00

Ronaldo är den här är; Störst i världen

På lördag spelar Real Madrid final i Champions League igen och vi kanförstås prata och tycka om Liverpool, Klopp och Salah.Men det kommer att handla om Cristiano Ronaldo.Det gör alltid det.På gott och ont, svart eller vitt, för eller emot.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

Liverpool och PSG tampas om Buffon

Gianluigi Buffon lämnar Juventus efter säsongen.Och det är flera storklubbar som rycker i veteranen.Enligt Canal+ är PSG nära att locka över Buffon.

Tipsa en kompis

Monday 14 May

Liverpools ilska: ”Något inom fotbollen är trasigt”

Brist på biljetter och skyhöga resekostnader gör att många supportrar tvingas stanna hemma när Champions League-finalen spelas i Kiev senare den här månaden.Nu rasar Tony Barrett, som jobbar med supporterfrågor i Liverpool, mot situationen.”Det antyder att något inom fotbollen är väldigt trasigt, när något som är hela sportens kärna behandlas på det här sättet”, skriver han i ett inlägg på Twitter.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

De vann majestätiskt – men det var pinsamt

Mästarna Manchester City nådde 100-poängsgränsen.Liverpool säkrade sista Champions League-platsen.Thomas Wilbacher summerar Premier League-säsongen 2017-18 i ett antal punkter.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Liverpool är klart för Champions League

Liverpool krossade Brighton med 4-0 och säkrade spel i Champions League nästa säsong.Mohamed Salah passade också på att sätta nytt målrekord i Premier League.– Ingen har klarat av det tidigare, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viasat.Se målet i spelaren ovan.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Får sitt femte(!) pris som årets spelare

Den femte utmärkelsen är i hamn.Premier League har inför dagens sista omgång utsett Liverpools skyttekung Mohamed Salah till årets spelare.
– Jag är väldigt glad, säger egyptiern.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 May

Klopp på plats – för att övertyga honom

Jürgen Klopp håller just nu på att förbereda sitt Liverpool inför Champions Leaguefinalen mot Real Madrid.Samtidigt jobbar han för att förstärka sitt lag till nästa säsong.Enligt Daily Mirror har Klopp nyligen varit i Frankrike för att i person övertyga Lyons Nabil Fekir att välja Liverpool över Chelsea.

Tipsa en kompis

Sunday 6 May

Chelsea slog Liverpool – CL-drömmen lever

Liverpool är som bekant klart för CL-final.Men de kan missa nästa säsongs upplaga av turneringen.Detta efter att ha förlorat mot Chelsea med 1-0.