Tipsa en kompis

2017-12-07

Skrattfest efter frågan till Liverpool-stjärnan

Här brister Liverpool-stjärnan ut i gapskratt under intervjun.Allt på grund av ett telefonsamtal –och ett skönt svar signerat Liverpool-legendaren Jamie Carragher.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Liverpool

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 19 November

Kan ersätta Rydström med Liverpool-ikonen

Henrik Rydström tvingades bort från Kalmar FF.Klubbledningen har en lista på möjliga ersättare och enligt uppgifter till Kvällsposten har Liverpool-ikonen Sami Hyypiä diskuterats.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 November

Ratades av Blåvitt – sänkte Liverpool i CL

GÖTEBORG. Röda Stjärnans Milan Pavkov, 24, sänkte Liverpool med två mål i Champions League.I somras kunde han ha hamnat i IFK Göteborg i stället.Men Blåvitt tackade nej till serben av ekonomiska skäl, enligt GT:s uppgifter.– Det är lite lustigt att han hade kunnat vara i Blåvitt nu, säger Dario Slomic som jobbar med agenten i Belgrad som företräder Pavkov.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Shaqiri i fokus när Liverpool vann igen

Liverpool är tillbaka på vinnarspåret. Dagens 2–0 match mot Fulham blev en bekväm historia om man jämför med veckans CL-förlust mot Röda stjärnan. Men det var ändå samma person i fokus, en viss Xherdan Shaqiri.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Liverpool vann – efter omdiskuterat domslut

Liverpool tog en ny seger och satte press på Manchester City och Chelsea i toppstriden.Men vinsten kom efter ett kontroversiellt domslut.

Tipsa en kompis

Friday 9 November

Ny PL-jätte satsar på att värva Fekir

Nabil Fekir fortsätter att vara högaktuell för storklubbarna i Premier League.Efter att övergången till Liverpool gick i stöpet gör nu Chelsea en offensiv.

Tipsa en kompis

Friday 9 November

Liverpool till salu – för 18 miljarder

Liverpool är till salu.Enligt New York Post vill Liverpools ägare John Henry sälja klubben till en kostnad av 18 miljarder kronor.

Tipsa en kompis

Wednesday 7 November

Skräcken för fotbollsspelare: att bli staty

I helgen avtecknades en staty av Liverpoolstjärnan Mohamed Salah. Men reaktionerna blev nog inte de konstnären hoppats på. Statyn jämförs med den föreställande Cristiano Ronaldo.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 November

Straff gav Napoli kryss mot PSG – getingbo i grupp C

PSG åkte till San Paolo i Neapel och fick 1-1 mot Napoli. Det innebär att de två och Liverpool nu är inom en poäng i grupp C i Champions League. Engelsmännen toppar gruppen på samma poäng som Napoli med PSG en pinne bakom, då två matcher återstår av gruppspelet.