Tipsa en kompis

2017-12-07

Blåvitt-stjärnan vårdas på sjukhus

GÖTEBORG. David Boo Wiklander, 33, saknas på IFK Göteborgs första träning.Mittbacken är blodförgiftad och vårdas på sjukhus.– Han ligger kvar på sjukhus minst till i morgon, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:11

Träning på Heden – karavan till Borås

GÖTEBORG. Söndagsträning på Heden.Måndagskaravan till Borås.Blåvitt laddar med supportrarna inför västderbyt mot Elfsborg.– Det är både ett bra sätt att ge tillbaka till supportrarna och ladda upp, säger tränaren Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

13:08

Blåvitts lagkapten kan missa västderbyt

GÖTEBORG. Sebastian Eriksson, 29, kan missa västderbyt mot Elfsborg i morgon.Blåvitts lagkapten var inte med på söndagens träning.– Han har en överansträngning i höften, säger fysioterapeuten Calle Persson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

IFK-ikonens oväntade tv-pik – till Djurgården

Här skickar Torbjörn Nilsson, 63, en oväntad pik till Djurgården.Blåvitt-legendaren ställer sig i köket – och bjuder på torsk.– Det ska vara en bitter eftersmak, säger Nilsson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

”Jag berättade inte ens för min fru…”

Kennet Andersson, 50, är ny i Blåvitts styrelse.Och den gamle anfallaren har precis avslutat en tränarutbildning.–Jag stänger inte dörren till något, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

Beskedet om Pontus Wernblooms framtid

IFK Göteborgs supportrar drömmer om en återkomst i sommar.Men så blir det inte, enligt GT:s uppgifter.Pontus Wernbloom, 31, stannar kvar utomlands.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 May

Stänger dörren – för IFK Göteborg

Marcus Sandberg, 27, sitter på ett utgående kontrakt och letar ny klubb.Samtidigt behöver IFK Göteborg ersätta Pontus Dahlberg, 19.– Men jag vill inte tillbaka, säger Sandberg till GT.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 May

Kaptenen på väg bort från Blåvitt

Poya Asbaghis Blåvitt börjar sätta sig.Men klubben riskerar att drabbas av spelarflykt i sommar.Minst fem etablerade namn kan byta klubb inom kort.En av dem: Lagkaptenen Sebastian Eriksson, 29.

Tipsa en kompis

Sunday 13 May

Blåvitt-målvaktens kritik mot domaren

GÖTEBORG. Pontus Dahlberg, 19, släppte två mål på Gamla Ullevi.Han vinkade offside för det första, men insåg att det var korrekt.Det andra, i den femte tilläggsminuten, höll honom däremot upprörd långt efter slutsignalen.– Jag hade bollen i handen, det var bedrövligt av domaren, hävdar han efter 0–2 mot Norrköping.