Tipsa en kompis

2017-12-07

Blåvitt-stjärnan vårdas på sjukhus

GÖTEBORG. David Boo Wiklander, 33, saknas på IFK Göteborgs första träning.Mittbacken är blodförgiftad och vårdas på sjukhus.– Han ligger kvar på sjukhus minst till i morgon, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:00

Kaptenen: "Får väl se om jag får ett förslag"

GÖTEBORG. Lagkapten – med ett kontrakt som går ut mitt under kommande säsong.Nu väntar Sebastian Eriksson, 28, på ett erbjudande från IFK Göteborg.– Det är ju bara några dagar kvar innan jag får börja prata med andra klubbar, säger Blåvitt-kaptenen till GT.

Tipsa en kompis

Igår 11:36

Lennartsson kan ta över storklubb

GÖTEBORG. Jörgen Lennartsson, 52, fick sparken från IFK Göteborg.Nu är tränarprofilen högaktuell för ett nytt jobb – i Israel.Enligt GT:s uppgifter är Lennartsson en av kandidaterna att ta över Maccabi Haifa.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Efter Blåvitt-uppgifterna – förlänger med Kalmar

Lucas Hägg Johansson jagades av IFK Göteborg.Men nu har målvakten valt att förlänga sitt kontrakt med Kalmar FF.– Jag har personligen inte hört något från Göteborg. Det har funnits en del intresse, men inget konkret, säger Lucas Hägg Johansson till Barometern.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Allsvenska storklubbar intresserade av Gerson

Lars Krogh Gerson sitter på ett utgående kontrakt i Gif Sundsvall. Flera allsvenska klubbar är intresserade av mittfältarens tjänster. Enligt SportExpressens uppgifter har både IFK Norrköping och IFK Göteborg anmält intresse.– Det finns allsvenska klubbar som visat ett konkret intresse, säger spelarens rådgivare Blash Hosseini till SportExpressen.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Träffade Blåvitt – dragkamp väntar

GÖTEBORG. IFK Göteborg rycker i Gabriel Somi, 26.I helgen besökte ÖFK-spelaren klubben, enligt GT:s uppgifter.Men Blåvitt är inte ensamma om att vara ute efter ytterbacken.

Tipsa en kompis

Monday 11 December

Gustav Svenssons löfte till IFK-fansen

Han har spelat MLS-final, hjälpt till att ta Sverige till VM och blivit en nyckelspelare i sitt nya lag.Gustav Svensson lägger nu ett av karriärens bästa fotbollsår bakom sig, och lovar samtidigt att han i framtiden kommer tillbaka till laget i sitt hjärta.– Jag kommer att avsluta karriären i Blåvitt och det kommer inte att vara som en trött gammal 40-årig gubbe, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 7 December

"Det känns som att stenåldern är över"

GÖTEBORG. Ingen boll – men väl en nystart.Efter att Poya Asbaghi, 32, hållit i sitt första träningspass med IFK Göteborg vittnar Blåvitt-spelarna om en känsla av förnyelse.– Det känns som att stenåldern är över, säger lagkaptenen Sebastian Eriksson, 28.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 December

Stod i Malmös FF:s klack – aktuell för IFK Göteborg

Pontus Dahlberg, 18, är på väg att flytta till en stor klubb utomlands.IFK Göteborg är redan på jakt efter en ersättare till målvaktslöftet.Enligt GT:s uppgifter kan det bli Kalmar FF:s Lucas Hägg-Johansson, 23 – som har stått i Malmö FF:s klack.