Tipsa en kompis

2017-12-07

Blåvitt-stjärnan vårdas på sjukhus

GÖTEBORG. David Boo Wiklander, 33, saknas på IFK Göteborgs första träning.Mittbacken är blodförgiftad och vårdas på sjukhus.– Han ligger kvar på sjukhus minst till i morgon, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:00

Bekräftat: Talangen klar för IFK Göteborg

GÖTEBORG. Han anses vara ett av Georgiens största framtidslöften.Nu är Giorgi Kharaishvili, 21, klar för IFK Göteborg.– Jag är en offensiv spelare och ska visa vad jag kan på planen, säger han.– Vi har haft ögonen på honom ett längre tag och sett honom i ett antal livematcher, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.

Tipsa en kompis

Thursday 22 February

Uppgifter: Blåvitt värvar landslagsman

GÖTEBORG. IFK Göteborg har hittat offensiv förstärkning – i Georgien.Enligt FC Saburtalo Tbilisi lämnar Giorgi Kharaishvili, 21, klubben för Blåvitt.– Det är en av de största klubbarna i Skandinavien, säger Kharaishvili till klubbens Facebook-sida.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 February

Blåvitt dumpar floppvärvningen

GÖTEBORG. Han fastnade i IFK Göteborgs frysbox efter storförlusten mot BK Häcken.Nu lämnar Abdul Razak, 25, Blåvitt.Enligt GT:s uppgifter är den ivorianske mittfältaren nära att göra klart med en ny klubb i allsvenskan.GP skriver att det blir Sirius.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

Vägrar spela på konstgräs - då nobbar han Sverige

Den isländske anfallsstjärnan Kolbeinn Sigthorsson kunde ha värvats till IFK Göteborg. Men enligt Aftonbladet tackade stjärnan nej.Anledningen? Det spelas för många matcher på konstgräs i Sverige.– Han ville inte få så många matcher på konstgräs, säger Mats Gren till tidningen.

Tipsa en kompis

Monday 19 February

Sebastian Larsson: "Kommer flytta hem"

AIK, Djurgården och IFK Göteborg ska alla vara intresserade av att värva Sebastian Larsson när dennes kontrakt med Hull går ut i sommar. Larsson berättar för Sportbladet att han kan tänka sig en flytt till allsvenskan.– Det känns som att allsvenskan fått ett uppsving i intresse, säger Larsson till Sportbladet.

Tipsa en kompis

Saturday 17 February

”Andra avgör – agenter, Mats Gren och sånt”

GÖTEBORG. Tillbaka i Blåvitt och målskytt direkt.Mix Diskerud, 27, firade sitt avgörande mål mot Varberg tillsammans med den blåvita klacken.Och han stannar gärna längre än de tre cupmatcher som lånekontraktet med Manchester City gäller.– Jag gillar att vara här, men jag bestämmer inte hur det blir i fortsättningen, säger norsk-amerikanen.

Tipsa en kompis

Saturday 17 February

Omarsson avgjorde mot Varberg

GÖTEBORG. IFK Göteborg vann årets första tävlingsmatch med 1–0.Islänningen Elias Omarsson gjorde matchens enda mål när han en kvart före slutsignalen tryckte in en retur i cupmatchen mot Varbergs Bois.

Tipsa en kompis

Friday 16 February

Mix Diskerud klar för Blåvitt

GÖTEBORG. Mix Diskerud är klar för IFK Göteborg.Redan till lördagens cupmatch mot Varberg är han spelklar.– Det har varit en del detaljer att hantera, säger Blåvitts sportchef Mats Gren.