Tipsa en kompis

2017-12-07

JUST NU: Malmö värvar Traustason

Arnor Traustason är presenterad av Malmö FF.Den isländske landslagsmannen skrev i dag på för MFF.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:49

MFF behöver enkelhet – det kan Andersson bäst av alla

Malmö FF har gjort sin sämsta allsvenska start sedan klubben åkte ur allsvenskan 1999.Att vända den negativa trenden är inte enkelt.Men receptet är enkelhet.Historien har visat oss att få är bättre på det än Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

08:00

Trots ekonomisk kris – försöker behålla Molins

Panathinaikos är skyldig Guillermo Molins flera månadslöner.Trots det kommer den ekonomiskt krisande storklubben försöka förlänga med den svenske anfallaren.

Tipsa en kompis

08:00

Siktar på en ny nolla mot Malmö

Åtta mål framåt.Och bakåt har Häckens målvakt Peter Abrahamsson inte släppt in något i de två senaste matcherna.Men i kväll gäller det ett stukat Malmö FF.– Malmö är alltid tufft att möta oavsett vad som har hänt, säger målvakten.

Tipsa en kompis

Igår 14:22

Ljuset i skademörkret: MFF-backen nära spel

Här är Malmö FF:s ljus i skademörkret.Mittbacken Rasmus Bengtsson är uttagen i truppen mot Häcken och aktuell för spel.På den sista träningen inför matchen fick MFF stöd av hundratals supportrar.– Supportrarna är där trots resultaten. Det har de varit hela tiden och det betyder jättemycket för killarna. Det är underbart, säger MFF:s tränare Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Malmö FF stänger av supporter efter kaoset

Cupfinalen slutade med kaosscener.Nu har Malmö FF identifierat en supporter som straffas med en arrangörsavstängning.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Här dyker utlandsproffset upp i Malmö FF:s tröja igen

Erdal Rakip är tillbaka i Malmö FF:s tröja – men ytterst tillfälligt.Lånet till Crystal Palace har löpt ut, men en återkomst till MFF är inte aktuellt i nuläget.– Just nu trivs jag utomlands och ska försöka där, säger Rakip.

Tipsa en kompis

Friday 18 May

Stjärnorna som missar Malmö FF:s ödesmatch

Efter fyra raka förluster och sex spelare på skadelistan mot Hammarby.På fredagens träning var Johan Dahlin tillbaka efter magmuskelskada men Fouad Bachirou och Behrang Safari missar definitivt mötet med Häcken.– Det var rätt okej för Johan, vi hoppas det är positivt, säger tränaren Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Thursday 17 May

MFF-målvakten tar ton: ”Nu vänder vi skiten”

Så här har du troligen aldrig sett Johan Dahlin förut.I ett klipp på Instagram väljer MFF-målvakten att sjunga ut om Malmö FF:s kris.”Nu vänder vi den här jävla skiten”, skriver Dahlin.