Tipsa en kompis

2017-12-11

Stefan Ishizaki: "Så länge Zlatan kör hänger jag med"

Stefan Ishizaki, 35, har skrivit på för två nya säsonger i Elfsborg.Och han ser fram mot att köra i gång med försäsongsträningen på andra sidan årsskiftet.– Det här ska bli väldigt spännande, säger veteranen inför sin sextonde allsvenska säsong.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:16

Zlatan kan bli lösningen på Uniteds bekymmer

Zlatan Ibrahimovic presterade inte som en superstjärna under sista tiden i Manchester United - men hade lön som en.Nu kan United använda pengarna till att förlänga med David De Gea, uppger Mirror.

Tipsa en kompis

11:07

Kravet – på Zlatan: ”Det får inte bli så”

Debatten om Zlatan Ibrahimovic i VM rasar i Sverige.Nu säger hans förra landslagskollega Pontus Farnerud att han tror att Zlatan kan komma tillbaka - om han anpassar sig.– Det kan inte bli som förut, säger han till Le Parisien.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Zlatans oväntade ord: ”Jag är fejk”

Zlatan var minst sagt missnöjd efter LA Galaxys förlust i natt.Men när det blev ett svenskt stjärnmöte efter matchen kunde han ändå bjuda på ett skratt.– Det här är riktiga mästaren, jag är den falska, säger Zlatan.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Pampens pik mot Zlatan efter förlusten

Zlatan och LA Galaxy blev mållösa mot Atlanta United.Då passade motståndarna på att skicka en passning till Zlatan via Twitter.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Sorgen – under Zlatans Ibrahimovic match i natt

I natt spelade Zlatan Ibrahimovic LA Galaxy mot Atlanta i MLS.Det blev en väldigt känslosam match.Inför matchen hedrades Tommy Mark, en 13-årig Galaxyspelare som gick bort tidigare i veckan.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Här vill Zlatan ha straff i förlusten

CARSON. Några chanser, men inget mål.Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy föll i morse, svensk tid, hemma mot Atlanta United med 2-0.Zlatan spelade från start och var med på planen matchtiden ut, inklusive fyra tilläggsminuter.

Tipsa en kompis

Saturday 21 April

”Jag tycker lite synd om barnen”

Los Angeles Galaxy är Zlatans nionde klubb i karriären.Familjen Ibrahimovic/Seger har fått vänja sig vid att flytta ofta.– Jag tycker lite synd om barnen, säger Zlatan i en ny intervju med lokalradiostationen CROQ-FM.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

Svenskdoldisens ord sprids över världen

Karl-Erik Johnsson tog bladet från munnen i den stora Zlatan-frågan.Nu har landslagsmålvaktens frispråkighet blivit en världsnyhet.