Tipsa en kompis

2017-12-14

Juventus-stjärnan gick till attack mot 12-åring

Juventusstjärnan Stefano Sturaro är i blåsväder.24-åringen hånade en tolvåring på sitt Instagram-konto.Nu ber han om ursäkt."Jag vill be om ursäkt till alla som tagit illa vid sig", skriver Sturaro på Instagram.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Juventus

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 13:45

Har någon stavat fel på Juve-Barcelona?

Liverpool mot Roma.I en annan fotbollsvärld lät det som en semifinal i Champions League, men 2018 undrar man om någon stavat fel på Juventus-Barcelona.

Tipsa en kompis

Monday 23 April

Fyra finaler som vi sent ska glömma

Egentligen var seriefinalen mellan Juventus och Napoli ologisk. Juventus organisation, ekonomi och titelhistoria är på en annan nivå och det borde rimligtvis spegla av sig på de sportsliga resultaten.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Superdrama – fortsatt öppet om Serie A-titeln

Förbered er på drama.Kalidou Koulibaly fixade en 1-0-seger för Napoli i toppmötet mot Juventus.Nu skiljer det bara en poäng mellan lagen när fyra matcher återstår.

Tipsa en kompis

Thursday 12 April

Sergio Ramos straffas för bilderna från storbråket

Heta känslor och tumult utbröt efter att Real Madrid avancerat i Champions League på Juventus bekostnad.Nu ska Sergio Ramos straffas för en upptäckt som tv-kamerorna gjorde, rapporterar spanska Cope.

Tipsa en kompis

Thursday 12 April

Journalister kastades ut efter skandalscener

Straffen som avgjorde Champions League-mötet mellan Real Madrid och Juventus var kanske säsongens mest kontroversiella domslut.På pressläktaren blev diskussionerna så heta att vakterna fick rycka in.

Tipsa en kompis

Wednesday 11 April

Ilskan mot domaren: ”Fotbollen är död!”

Juventus var på väg mot en mirakelvändning.Då klev domaren Michael Oliver in och stal rubrikerna.I slutsekunderna dömde han straff för Real Madrid och visade ut Gigi Buffon - vilket gav Real segern.Och nu rasar flera profiler mot den brittiska rättsskiparen.

Tipsa en kompis

Sunday 8 April

MFF styr med Prins Nasser, Barcelona och Real Madrid

Prins Nasser från PSG, Andrea Agnelli från Juventus, Karl-Heinz Rummenigge från Bayern München.Och så Niclas Carlnén från Malmö FF.–För mig personligen är det superintressant, men det är mycket viktigare för Malmö FF än för mig, säger MFF:s vd om uppdraget som nyinvald styrelseledamot i Europas mäktigaste klubborganisation.

Tipsa en kompis

Wednesday 4 April

Zlatans pik mot Ronaldos magi

Cristiano Ronaldos cykelspark mot Juventus hänför fotbollsvärlden.Men en annan kännare av konstmål, Zlatan Ibrahimovic, är inte riktigt lika imponerad.– Han gjorde ett vackert mål i dag, men han borde testa att göra om det på 40 meters avstånd och se om den går in, säger Zlatan till ESPN.