Tipsa en kompis

2017-12-27

Axén kan ta över i allsvenska klubben

Efter att ha lämnat Örebro blev Alexander Axén expert för C More.Men nu kan han vara på väg tillbaka som tränare. Enligt Nerikes Allehanda ska Axén nämligen vara aktuell att ta över efter Jakob Michelsen i Hammarby.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Paulinho vill spela för Sverige

Häckenspelaren Paulinho kan snart få svenskt medborgarskap, då öppnar brasilianaren för spel i svenska landslaget.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Brassen skriver nytt kontrakt med Örebro

Brasilianaren Fabio De Sousa Silva kom till Örebro i somras på ett korttidskontrakt.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Talangens svar efter Hysén ord

Tobias Hysén tror på IFK Göteborgs unga talanger, men betonar vikten av långsiktighet.Och jättelöftet Benjamin Nygren – som slog till med två mål mot Örebro –har ingen brådska.–Tålamod är sjukt viktigt, speciellt för oss unga, säger anfallaren.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

17-åringen hjälte för Blåvitt: ”Jävligt gött”

IFK Göteborgs säsong har varit krisstämplad och minst sagt turbulent.Då klev en 17-åring fram och låg bakom alla lagets mål i den sista omgången.– Det är jävligt gött såklart. Kul att få göra mina första två mål i allsvenskan. Det är skitkul, säger Benjamin Nygren efter 3–1 mot Örebro.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

”Kanske sitter lite i skallen på dem”

AIK misslyckades med att säkra guldet hemma mot Sundsvall förra helgen.I dag kan de få se IFK Norrköping knipa det och lyfta Lennart Johanssons pokal i stället.– Allt ska avgöras och det är klart att det kanske sitter lite i skallen på dem, säger Kalle Holmberg.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)

Tipsa en kompis

Saturday 10 November

”Rikard sa det redan innan Örebro-mötet”

Första säsongen som kapten i AIK går mot sitt slut.Lagkamrater har försvunnit, straffar har missats och röda kort har visats i helt fel läge.Nu avslutas den med en ödesmättad match mot Kalmar, men själv tycker Henok Goitom att den största prövningen redan är förbi.– Vi måste stanna i nuet, inte flytta tankarna till efter matchen, säger han.Följ guldstriden i allsvenskan - live på C More (extern länk)

Tipsa en kompis

Thursday 8 November

Östersunds kommun vill stoppa utbetalningar till ÖSK

Enligt P4 Jämtland är Östersunds kommun på väg att stoppa utbetalningar till Östersunds SK. Detta efter Fotbollskanalens avslöjande i går om att en fjärde person, som är ÖFK-anställd, har varit misstänkt i den ekobrottshärva som finns kring klubben. Personen avskrevs på grund avpreskriptionstiden på brottet.

Tipsa en kompis

Thursday 8 November

Skyttekungen lämnar – är klar för Örgryte

GÖTEBORG. Hans framtid i Örebro har varit osäker.Nu står det klart att Victor Sköld, 29, byter klubb – och återvänder till Göteborg.Enligt GT:s uppgifter är den tidigare skyttekungen i superettan klar för Örgryte.– Jag har inga kommentarer, säger Sköld.