Tipsa en kompis

2017-12-27

Axén kan ta över i allsvenska klubben

Efter att ha lämnat Örebro blev Alexander Axén expert för C More.Men nu kan han vara på väg tillbaka som tränare. Enligt Nerikes Allehanda ska Axén nämligen vara aktuell att ta över efter Jakob Michelsen i Hammarby.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:55

Yasin hjälte för AIK – tog knapp seger

Ahmed Yasin sänkte Syrianska.AIK inledde Svenska cupen med en 2-1-vinst - efter att mittfältaren slagit in segermålet i början av den andra halvleken.

Tipsa en kompis

Thursday 8 February

Över 60 matcher direktsänds 2018

MittMedia och VK Media storsatsar på Elitettan 2018 och direktsänder över 60 matcher. Fokus ligger på lagen i de båda mediabolagens bevakningsområden: KIF Örebro, Kvarnsveden, Ljusdal, Sundsvall, Västerås BK30 och Umeå.

Tipsa en kompis

Thursday 1 February

"Hoppas kunna utnyttja det – kolla på alla B-kändisar..."

DUBAI. Ahmed Yasin är tillbaka i AIK och den här gången är mittfältaren inställd på att lyckas.För SportExpressen berättar han om succén förra året, det viktiga samtalet med Rikard Norling, konkurrensen med nyförvärven, guldsatsningen - och varför han tror att det blir succé även den här säsongen.- Det handlar om att tränaren litar på dig. Inte att jag ska vara tränarens gullegris eller så men om han ger mig förtroende betalar jag tillbaka, säger Yasin.

Tipsa en kompis

Saturday 27 January

Seger och målsuccé för Nicolas Stefanelli

Ahmed Yasin stod för en succécomeback i AIK - och Nicholas Stefanelli visar att målformen håller i sig.Duon var matchens behållning när AIK slog FC Inter Åbo med 3-0 i en träningsmatch under lördagen.

Tipsa en kompis

Friday 26 January

Dalkurd värvar – från allsvensk konkurrent

Här är Dalkurds senaste värvning.Enligt SportExpressens uppgifter köper Dalkurd loss Ferhad Ayaz från Örebro SK.Övergången väntas bli officiell inom kort.

Tipsa en kompis

Tuesday 23 January

"Jag är inte feg, siktar nu på VM"

John Alvbåge, 35, ville aldrig komma hem och konkurrera med Pontus Dahlberg, 18.I en intervju med GT berättar målvaktsveteranen om uppbrottet från Blåvitt och det nya livet på Cypern.– Jag hade varit dum om jag inte hade tagit den här chansen, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Avslöjas allsvenska stjärnans flytt här?

Maic Sema, 29, lämnade Örebro i höstas.Nu kan Semas karriär fortsätta i Indien, uppger Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Monday 15 January

Alvbåge på väg bort från Blåvitt

GÖTEBORG. John Alvbåge, 35, är på väg bort från IFK Göteborg.Målvakten saknades på dagens träning.Enligt GT:s uppgifter är han nära att göra klart med en ny klubb.– Han är ute och flyger och far, säger Blåvitts tränare Alf Westerberg.