Tipsa en kompis

2018-01-03

Özils ledtråd efter ryktena

Mesut Özils kontraktsförhandling är Arsenals mest seglivade följetong.Men nu kan tysken gett ett besked om framtiden.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:57

Wenger bekräftar: Blev borttvingad

Arsène Wengers tid i Arsenal går mot sitt slut.Men 68-åringen hade gärna fortsatt ett år till.– Tajmingen var inte riktigt mitt beslut, säger Wenger enligt brittiska medier.

Tipsa en kompis

13:09

PL-jätten redo med tungt bud på Foppa

Det surras mer om Emil Forsberg i Europa än om någon annan landslagssvensk.Nu uppger tyska Bild att Arsenal står redo att köpa stjärnan.

Tipsa en kompis

Igår 00:59

Märkliga reaktionen på Arsenal-frågan

Patrick Vieira har pekats ut som en potentiell ersättare till Arsène Wenger i Arsenal.Men legendaren är inte sugen på att prata vare sig om ryktena – eller om Wenger själv.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Arsenal vann efter det märkliga målet

Arsenal vann med klara 4-1 mot West Ham i Londonderbyt. Arsene Wenger hyllades, i första matchen under hans avskedssejour som klubbens manager.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Hyllningen till Wenger – vill döpa om arenan

Efter 22 år tackar Arsène Wenger för sig i Arsenal.Hyllningarna till fransmannen har strömmat in sedan han offentliggjorde sitt besked i fredags.Samtidigt har en namninsamling bland startats för att hylla Wenger på ett storslaget sätt.– De behöver inte pengarna, säger experten Paul Merson enligt Daily Mail.

Tipsa en kompis

Saturday 21 April

Spricka i Arsenal – efter avskedet

I sommar tackar Arsène Wenger för sig efter 22 år i Arsenal.Arbetet med att hitta en ersättare är i gång - men splittrar klubbens styrelse.Enligt beIN Sports Richard Keyes vill halva styrelsen ge jobbet till Carlo Ancelotti - men Wenger själv har rekommenderat ett betydligt mindre meriterat namn.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

Ljungbergs hyllning till Wenger: ”Som en far”

Med Arsène Wenger som tränare blev Fredrik Ljungberg en stjärna i Arsenal.Nu när Wenger lämnar Arsenal hyllar Ljungberg sin gamla tränare."Du var som en andra far för mig", skriver han på Instagram.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

De pekas ut som Wengers ersättare

Arsène Wenger lämnar Arsenal efter den här säsongen.Två namn har pekats ut som de mest troliga ersättarna.Luis Enrique och Carlo Ancelotti.