Tipsa en kompis

2018-01-07

Arsenals fiasko – utslaget ur cupen

Det är färdigspelat för Arsenal i FA-cupen.På söndagen förlorade man mot Nottingham med 4-2.Detta efter att ha orsakat två straffar.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:10

Biljettkaos inför ÖFK:s stormatch mot Arsenal

Trycket inför Östersunds match mot Arsenal är enormt.Biljetterna till Europa League-matchen på Jämtraft arena är redan slut – dagen innan biljetterna till allmänheten skulle släppas.– Det finns inga biljetter kvar överhuvudtaget, säger Ola Laxvik, biljettansvarig, till osdsport.se.

Tipsa en kompis

15:04

Hängs ut som otrogen: "Ett svin och avskum"

Alexis Sanchez, en av världens mest kända fotbollsspelare, är i rejält blåsväder.En kvinna har trätt fram och hävdat att Arsenal-stjärnan betalade henne för att ha sex.

Tipsa en kompis

14:44

"Vi är inte nära en Aubameyang-affär"

Pierre-Emerick Aubameyang ska vara överens med Arsenal om en övergång och anfallaren väntas när som helst bli "Gunners" nästa tunga värvning efter Henrikh Mkhitarjan.Men nu kommer ett besked som kan skrämma slag på Arsenals fans.

Tipsa en kompis

19:50

Alexis rasande efter United-övergången

Alexis Sánchez lämnar Arsenal för Manchester United.Nu tackar chilenaren för sin tid i Arsenal – och kommer med vass kritik mot några av klubbens gamla spelare."De pratar, men vet ingenting och det skadar", skriver Sánchez på Instagram.

Tipsa en kompis

19:03

JUST NU: Super– affären bekräftad

Alexis Sánchez är klatr för Manchester United.PL-klubben presenterade chilenaren under måndagskvällen – samtidigt som Arsenal gjorde detsamma med Henrikh Mkhitaryan.

Tipsa en kompis

Igår 09:59

"Det säger ju allt – hade ingen chans"

Alexis Sanchez väntas bli presenterad av Manchester United i dag.Nu förklarar Arsène Wenger varför de släpper sin stora anfallsstjärna.– Jag förstår inte varför någon vill lämna Arsenal, säger fransmannen till Daily Mirror.

Tipsa en kompis

Sunday 21 January

Jätteaffären avslöjas av den exklusiva bilen

Arsenals vd Ivan Gazidis är i Dortmund för att förhandla om Pierre-Emerick Aubameyang.Stjärnan själv närvarade också vid mötet mellan klubbarna, vilket avslöjas av Aubameyangs lyxbil.

Tipsa en kompis

Sunday 21 January

Bildbeviset: Stjärnan på plats i Manchester

Alexis Sánchez har landat.Den chilenske storstjärnan är framme i Manchester för att slutföra övergången från Arsenal.The Telegraph har publicerat bilder på 30-åringen då han anländer till träningsanläggningen i Carrington.