Tipsa en kompis

2018-01-07

Detaljen som avgör framtiden i Arsenal

Alexis Sanchez uppges vara på väg till Manchester City.Nu skriver Daily Mail att Arsenal är beredda att släppa honom i januari – om de lyckas värva Riyad Mahrez.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester C

Grundat år: 1880

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 22 January

Efter krossen – tung förlust för Liverpool

För en vecka sedan besegrade Liverpool Manchester City i vad som kan ha varit säsongens match.I kväll kom baksmällan.Liverpool föll tungt mot jumbon Swansea och tappar därmed mark i toppstriden.

Tipsa en kompis

Monday 22 January

Klart: Stjärnan blir kvar i Manchester

Här är ett glädjebesked till alla Manchester City-supportrar.Kevin De Bruyne har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.– Mitt mål har alltid varit att stanna, säger De Bruyne till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 22 January

Sturridges val: Hit vill jag flytta

Daniel Sturridge jagar speltid.Det får han inte i Liverpool - och nu ska han ha bestämt sig för var han vill fortsätta karriär.

Tipsa en kompis

Sunday 21 January

Nära dubbelköp – för en halv miljard

Det har gått från otrovärdiga rykten till att snart bli verklighet?Edin Dzeko, som vann Serie A:s skytteliga i fjol, är på väg till Premier League – ihop med lagkamraten Emerson.Enligt Sky Sport Italia väntas affären bli klar på måndag eller tisdag.

Tipsa en kompis

Thursday 18 January

Fyra jättar slåss –  Man United leder

Jean Seri är het på transfermarknaden.Manchester United, Liverpool, Chelsea och Manchester City uppges vara intresserade av mittfältaren.

Tipsa en kompis

Sunday 14 January

Uppges vara helt klar som Alexis ersättare

Arsenal ser ut att ha hittat sin ersättare till Alexis Sanchez. Enligt den spanske journalisten Kike Marin är Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang klar för London-klubben – vilket öppnar för att Alexis Sanchez kan lämna för Manchester United eller Manchester City.

Tipsa en kompis

Sunday 14 January

Liverpool slet Peps Man City i stycken

Gasen i botten, ett blivande mästarlag i spillror och saliv sprutar ur tränarens mungipor.Liverpool körde utan bromsar, Manchester City slets i stycken.Frågan är om Jürgen Klopps gäng överhuvudtaget borde lära sig att stanna?

Tipsa en kompis

Saturday 13 January

Mourinho: "Borde inte säga det här"

Manchester United kan vara på väg att snuva rivalen Manchester City på Arsenals storstjärna Alexis Sanchez.Men redan nu ursäktar sig José Mourinho.– Det är inte rätt att prata om honom, säger han enligt Daily Mirror.