Tipsa en kompis

2018-01-08

Rosenberg: "Idiotiskt att säga något annat"

Malmö FF är i gång igen.Markus Rosenberg gjorde på måndagen årets första fotbollspass, för sista gången i karriären.– Jag är bara glad över att jag är så spänd och laddad inför dagen, då vet man att det var rätt val att fortsätta, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

18:05

Uwe Rösler roterar i truppen: "Behövs på kort och lång sikt"

Bara oavgjort mot Östersund trots massivt spelövertag.Nu tar sig MFF an FC Drita i CL-kvalets returmöte – en match där vissa förändringar kan komma att ske.– Det kommer att bli byten, säger Malmös tränare Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

13:44

MFF testar anfallare från engelsk klubb

Malmö FF bjuder in Bilal Sesay, 18 år, för provspel.Anfallaren spelar i engelska Grimsby Town, men har sagt att han vill flytta till Sverige.– Det har sett så pass intressant ut att vi gärna vill testa honom i en U21-match, säger MFF:s U21-tränare Andreas Georgson till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

12:50

”Jag tycker vi ser ut som ett topplag”

Han kom som en av de stora prestigevärvningarna till ett Malmö FF som skulle jogga hem allsvenskan och kvalificera sig för Europa.Starten blev något helt annat för Sören Rieks.– Givetvis bär jag en del av ansvaret, men nu har vi lagt det bakom oss och har fått en nystart, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

”Han höjer mitt pris i varje transferfönster”

MALMÖ. Med en perfekt frispark räddade Saman Ghoddos en poäng borta mot Malmö FF inför släkt och vänner.Nu väntar snack med agenten och ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg om framtiden.– Men är det inte ett lag som passar mig kommer jag inte stressa hur mycket mina ambitioner än är att komma iväg, säger Saman Ghoddos.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Rosenbergs besked trots målformen: ”Bestämt mig”

Nye Malmö FF-tränaren Uwe Rösler jobbar på att övertala klubbikonen Markus Rosenberg till att spela ytterligare en säsong.Men trots MFF-anfallarens fina målform står han fast vid sitt beslut.– Det är min sista säsong, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Trots buropen känns MFF på rätt väg igen

Saman Ghoddos ”stal” en poäng med sitt vackra frisparksmål.Men Uwe Rösler har fått fart på Malmö FF som börjar se ut som ett nytt lag.Och Marcus Antonsson kan vara svaret på lagets trubbighet.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Ghoddos räddade ÖFK med drömmål

Uwe Rösler har tappat poäng som Malmötränare.Det kan Östersund tacka en VM-spelare för.Saman Ghoddos läckra frispark fixade 1-1 för ÖFK mot MFF.

Tipsa en kompis

Saturday 14 July

Legendaren sågar det svenska VM-bronset

Roy Hodgson gillar inte bronsmatcher.Drabbningen mellan hemlandet England och Belgien jämför han med Sveriges bronsmatch 1994.– Det var den ultimata icke-matchen, säger den tidigare Malmö FF- och Halmstads BK-tränaren.