Tipsa en kompis

2018-01-09

Lasse Nilsson klar för ny klubb

Lasse Nilsson, 36, lämnar Elfsborg – men stannar i Boråsfotbollen.Den allsvenska anfallsveteranen är klar för Norrby i superettan.– Jag ser verkligen fram emot säsongen som kommer, säger Lasse Nilsson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Elfsborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:32

Han spelade 1–1 med sig själv

BORÅS. En dålig touch i första halvleken.En betydligt bättre i andra.Elfsborgs rutinerade mittback Jon Jönsson, 34, var i högsta grad delaktig i ett mål åt varje håll när boråsarna tog årets första poäng på Borås arena.– Det var väldigt viktigt för moralen i laget att vi tog poäng i dag, säger han efter 2–2 mot Djurgården.

Tipsa en kompis

20:54

Räddade en poäng på stopptid mot Dif

Djurgården var på väg mot en blytung trea borta mot Elfsborg.Då klev Jon Jönsson fram och räddade hemmalaget.Den inbytte veteranen kvitterade till 2-2 på stopptid.– Otroligt skönt, säger Jönsson till C More.

Tipsa en kompis

Thursday 19 April

Elm målskytt – i division 6

David Elm har lämnat Kalmar FF, men inte fotbollen.Under torsdagskvällen gjorde den Premier League-meriterade anfallaren mål – i division 6.– Det var det snyggaste målet jag någonsin gjort, säger David Elm till Barometern.

Tipsa en kompis

Wednesday 18 April

Räddade straff – och räddade poäng åt ÖFK

Det har stormat rejält kring Östersund det senaste dygnet.Mitt i härvan kring ordföranden Daniel Kindberg spelade ÖFK match mot Kalmar FF.En match där de lyckades rädda 1-1 tack vare målvakten Andreas Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 16 April

”Det känns som ett farväl för honom…”

Bröndby har inte förlorat på 23 matcher.Samtidigt kan en av lagets svenskar vara på väg bort från klubben.Johan Larsson, 27, sitter på ett utgående kontrakt.– Jag förhandlar inte med Bröndby, säger han till Ekstrabladet.

Tipsa en kompis

Sunday 15 April

Gais-tränaren sågar sitt lag efter förlusten

GÖTEBORG. De har oftast spelat tillsammans.Men när Falkenberg kom till Gamla Ullevi för att möta Gais möttes tvillingarna Anton och Calle Wede för fjärde gången i karriären.– Det var mest i spelargången före som det var speciellt, säger Gais-Calle.Brorsan Anton åkte hem med poängen – medan Calle och hans lagkamrater sågades av sin tränare.

Tipsa en kompis

Monday 2 April

Stor irritation efter Ishizakis utvisning

Slutminuterna av Elfsborg-Malmö blev dramatiska.Markus Rosenberg var inblandad i ett bråk med flera andra Elfsborgsspelare.Dessförinnan blev Stefan Ishizaki utvisad – och blev rejält uppretad.

Tipsa en kompis

Saturday 31 March

Ishizakis oro: ”Kan bli tufft”

Konkurrensen på Elfsborgs mittfält blir stenhård den här säsongen.En av de som tampas om speltid är hemvändaren Stefan Ishizaki, 35, tillbaka i klubben han tillhörde 2006–2013.– Sätter vi spelet från dag ett kan vi komma högt upp, klarar vi inte det kan det bli tufft också, säger han.