Tipsa en kompis

2018-01-09

Svaret: "De orden får stå för honom"

Fauad Bachirou är presenterad och klar för Malmö FF.Efter att ha skrivit på berättar han nu om den utdragna transfersoppan och varför han valde att skriva på för Malmö FF istället för att möta Arsenal med sin gamla klubb Östersunds FK.– Det var ett svårt val, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

00:59

Märkliga reaktionen på Arsenal-frågan

Patrick Vieira har pekats ut som en potentiell ersättare till Arsène Wenger i Arsenal.Men legendaren är inte sugen på att prata vare sig om ryktena – eller om Wenger själv.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Arsenal vann efter det märkliga målet

Arsenal vann med klara 4-1 mot West Ham i Londonderbyt. Arsene Wenger hyllades, i första matchen under hans avskedssejour som klubbens manager.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Hyllningen till Wenger – vill döpa om arenan

Efter 22 år tackar Arsène Wenger för sig i Arsenal.Hyllningarna till fransmannen har strömmat in sedan han offentliggjorde sitt besked i fredags.Samtidigt har en namninsamling bland startats för att hylla Wenger på ett storslaget sätt.– De behöver inte pengarna, säger experten Paul Merson enligt Daily Mail.

Tipsa en kompis

Saturday 21 April

Spricka i Arsenal – efter avskedet

I sommar tackar Arsène Wenger för sig efter 22 år i Arsenal.Arbetet med att hitta en ersättare är i gång - men splittrar klubbens styrelse.Enligt beIN Sports Richard Keyes vill halva styrelsen ge jobbet till Carlo Ancelotti - men Wenger själv har rekommenderat ett betydligt mindre meriterat namn.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

Ljungbergs hyllning till Wenger: ”Som en far”

Med Arsène Wenger som tränare blev Fredrik Ljungberg en stjärna i Arsenal.Nu när Wenger lämnar Arsenal hyllar Ljungberg sin gamla tränare."Du var som en andra far för mig", skriver han på Instagram.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

De pekas ut som Wengers ersättare

Arsène Wenger lämnar Arsenal efter den här säsongen.Två namn har pekats ut som de mest troliga ersättarna.Luis Enrique och Carlo Ancelotti.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

Otroligt plågsamt – det är oförlåtligt

Tiden, förlusterna och ett tappat omklädningsrum hann ikapp Arsène Wenger.Det här är en nödvändig men plågsam dag för Arsenal.

Tipsa en kompis

Friday 20 April

Arsène Wenger lämnar Arsenal

Han har tränat Arsenal i 22 år.Men nu tackar Arsène Wenger för sig.På sin hemsida meddelar Arsenal att fransmannen lämnar klubben i sommar.– Det är rätt tid för mig, säger Wenger.