Tipsa en kompis

2018-01-09

Svaret: "De orden får stå för honom"

Fauad Bachirou är presenterad och klar för Malmö FF.Efter att ha skrivit på berättar han nu om den utdragna transfersoppan och varför han valde att skriva på för Malmö FF istället för att möta Arsenal med sin gamla klubb Östersunds FK.– Det var ett svårt val, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:50

Alexis rasande efter United-övergången

Alexis Sánchez lämnar Arsenal för Manchester United.Nu tackar chilenaren för sin tid i Arsenal – och kommer med vass kritik mot några av klubbens gamla spelare."De pratar, men vet ingenting och det skadar", skriver Sánchez på Instagram.

Tipsa en kompis

19:03

JUST NU: Super– affären bekräftad

Alexis Sánchez är klatr för Manchester United.PL-klubben presenterade chilenaren under måndagskvällen – samtidigt som Arsenal gjorde detsamma med Henrikh Mkhitaryan.

Tipsa en kompis

Igår 09:59

"Det säger ju allt – hade ingen chans"

Alexis Sanchez väntas bli presenterad av Manchester United i dag.Nu förklarar Arsène Wenger varför de släpper sin stora anfallsstjärna.– Jag förstår inte varför någon vill lämna Arsenal, säger fransmannen till Daily Mirror.

Tipsa en kompis

Sunday 21 January

Jätteaffären avslöjas av den exklusiva bilen

Arsenals vd Ivan Gazidis är i Dortmund för att förhandla om Pierre-Emerick Aubameyang.Stjärnan själv närvarade också vid mötet mellan klubbarna, vilket avslöjas av Aubameyangs lyxbil.

Tipsa en kompis

Sunday 21 January

Bildbeviset: Stjärnan på plats i Manchester

Alexis Sánchez har landat.Den chilenske storstjärnan är framme i Manchester för att slutföra övergången från Arsenal.The Telegraph har publicerat bilder på 30-åringen då han anländer till träningsanläggningen i Carrington.

Tipsa en kompis

Sunday 21 January

Uppgifter: Aubameyang är överens med Arsenal

Pierre Emerick-Aubameynag och Arsenal är överens om ett jättekontrakt.Men det finns fortfarande ett frågtecken inför jätteaffären.Nämligen Dortmunds hisnande prislapp på den strulige stjärnan

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Uppgift: United betalar noll kronor för Sanchez

Nu är det nära.Enligt BBC:s Arsenal-expert David Ornstein är Henrikh Mkhitaryan överens med Arsenal - vilket öppnar för Sanchez att flytta till United.Enligt Ornstein betalar United ingenting för Sanchez.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Nyförvärven kommer inte att hjälpa Arsenal

Strömmen gick och värmeljusen tog slut.Det var nattsvart och alla famlade efter tändstickor.Då vann Arsenal med 4-1.Typiskt Arsenal.