Tipsa en kompis

2018-01-11

Här är Jörgen Lennartssons nya jobb

ABU DHABI. Jörgen Lennartsson fick sparken från IFK Göteborg i somras - och sedan dess har han varit arbetslös.Tills nu.Lennartsson är ny scout för det danska landslaget över VM-slutspelet i Ryssland.- Det ska bli riktigt kul. Jag känner Åge Hareide väl, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:11

Hemlighetsmakeriet kring Blåvittstjärnan

GÖTEBORG. Hemlighetsmakeriet kring Mix Diskerud, 27, fortsätter.IFK Göteborgs sportchef Mats Gren är bakbunden och får inte berätta hur långt kontraktet är.Samtidigt vill norskamerikanen köpa bostad i Göteborg, enligt GT:s uppgifter.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Hyséns kritik mot Blåvitt: ”Inte nära”

IFK Göteborg föll tungt i klassikermötet mot AIK.Tobias Hysén var besviken efteråt och menar att laget fortfarande har en bit kvar.– I dag var vi inte nära, säger Hysén.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Makdemonstration av AIK – var klasskillnad

Segern mot IFK Göteborg var inget annat en maktdemonstration från AIK:s sida.Än mer imponerande blir segern med tanke på den svartgula skadehärva som Rikard Norling måste förhålla sig till.Nu var det bredden som avgjorde mot Blåvitt - men så många mer skador tål inte AIK.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

AIK vann – efter Silvas drömmål

AIK hänger med i toppstriden. Mot IFK Göteborg blev det säkra 2-0 och Stefan Silva fick göra sitt första allsvenska mål för de svartgula. En vänsterpärla i krysset.– Jag ville visa Sverige vad jag går för, säger Silva till C More.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

AIK:s nya mardröm – han bärs ut på bår

AIK har haft otroliga skadebekymmer i backlinjen. Mot IFK Göteborg var olyckan framme igen.Robert Lundström vred sig i plågor och blev utburen på bår i den åttonde minuten.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

”I mina ögon är vi absolut favoriter”

Ett klassikermöte mellan AIK och IFK Göteborg stundar.I AIK-lägret ser man sig som självklara favoriter inför.– Vi ska vinna. I mina ögon är vi absolut favoriter, säger Rasmus Lindkvist.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

Asbaghi hoppas att Blåvitt har lärt läxan

GÖTEBORG. Dalkurd skakade Blåvitt i torsdags.Men det blev ändå seger med 1-0.Tränaren Poya Asbaghi vill dock inte se ett alltför försiktigt Blåvitt mot AIK i kväll.– Vi måste våga, det är det viktigaste, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 22 April

”Fint behandlad – tror inte att jag skulle fira”

GOTEBORG. Förra året drog Amin Affane, 24, in två frisparkar för AIK.Båda mot IFK Göteborg.Han gör gärna mål mot sin förra klubb när lagen möts på Friends arena i kväll.– Jag hade två roliga, lärorika år i AIK. Men när vi möts vill jag verkligen ha med alla tre poängen hem, säger mittfältaren.