Tipsa en kompis

2018-01-11

Här är Jörgen Lennartssons nya jobb

ABU DHABI. Jörgen Lennartsson fick sparken från IFK Göteborg i somras - och sedan dess har han varit arbetslös.Tills nu.Lennartsson är ny scout för det danska landslaget över VM-slutspelet i Ryssland.- Det ska bli riktigt kul. Jag känner Åge Hareide väl, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:47

”Han har varit prestigelös och släppt på sin filosofi”

Inför ångestmatchen mot BP gick IFK Göteborg tillbaka till grunderna - och mönstrade ett 4-4-2 - efter att spelare och ledare haft en diskussion om spelsättet.Nu hyllas Poya Asbaghi av klubbikonen Tobias Hysén.– Det kan inte ha varit lätt för honom heller. Han har varit prestigelös och släppt på sin filosofi för att klara kontraktet, säger Hysén.

Tipsa en kompis

22:26

”Klart att det är en ren jävla lögn”

IFK Göteborg tog tre poäng för första gången på en månad.Nu berättar Blåvitt-ikonen Tobias Hysén om känslorna under den turbulenta tid som klubben gått igenom.–När jag vet att jag ska tacka för mig så vill man fan inte tacka för sig genom att åka ned en serie, säger Hysén.

Tipsa en kompis

22:14

Poya Asbaghis hyllning till fansen: De är bäst i Sverige

IFK Göteborg tog tre poäng i ångestmötet på Grimsta IP.Efteråt hyllade tränaren Poya Asbaghi supportrarna.– Kolla hur de har fyllt upp läktaren här i Stockholm. De har varit bäst i Sverige, säger han.

Tipsa en kompis

21:20

Blåvitt spelade klassisk Blåvittfotboll

Samma huvudtränare och samma spelare.Men ett lag som helt bytt skepnad på två veckor.IFK Göteborg påminde om IFK Göteborg igen och spelar allsvensk fotboll även 2019.

Tipsa en kompis

20:52

IFK Göteborg tar hem ångestmötet

Ångestmöte på Grimsta IP.Då tog IFK Göteborg tre blytunga poäng.

Tipsa en kompis

20:52

Göteborg tog viktig seger i måstematch

Göteborg besegrade Brommapojkarna borta med 2-0. Blåvitt lyckades vända den negativa trenden och tog första segern sedan augusti.

Tipsa en kompis

Igår 10:00

”Blev väldigt överraskad när jag läste det om BP”

Problem på och utanför planen för både IFK Göteborg och Brommapojkarna.Nu möts lagen i en ödesmatch.– Jag blev väldigt överraskad när jag läste det om BP, säger Carl Starfelt, 24.

Tipsa en kompis

Sunday 21 October

Olssons besked – om framtiden i Djurgården

Jonas Olsson lämnar Djurgården efter säsongen.35-åringen gav tydliga besked om sin framtid efter 0-0-derbyt mot AIK.– Vi har ingen dialog alls om framtiden, säger Olsson.