Tipsa en kompis

2018-01-11

Här är Jörgen Lennartssons nya jobb

ABU DHABI. Jörgen Lennartsson fick sparken från IFK Göteborg i somras - och sedan dess har han varit arbetslös.Tills nu.Lennartsson är ny scout för det danska landslaget över VM-slutspelet i Ryssland.- Det ska bli riktigt kul. Jag känner Åge Hareide väl, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:29

"Jag är inte feg, siktar nu på VM"

John Alvbåge, 35, ville aldrig komma hem och konkurrera med Pontus Dahlberg, 18.I en intervju med GT berättar målvaktsveteranen om uppbrottet från Blåvitt och det nya livet på Cypern.– Jag hade varit dum om jag inte hade tagit den här chansen, säger han.

Tipsa en kompis

16:37

Nobbar Blåvitt – för nordisk rival

GÖTEBORG. Sam Johnson, 24, nobbar IFK Göteborg.GT kan avslöja att den liberianske anfallaren väljer Vålerengen framför Blåvitt.– Det var bättre förutsättningar där, säger hans rådgivare Tore Eliasson.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Fick de svar han ville ha

GÖTEBORG. En lovande första halvlek.En svårbedömd andra eftersom Blåvitt gjorde nio byten.Trots 1–3-förlusten var nye tränaren Poya Asbaghi nöjd med mycket av det han fick se av sitt nya lag.– Ser man till första halvlek gör vi många saker väldigt bra, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Tung start för nye Asbaghi i Blåvitt

Tung start för nye tränaren Poya Asbaghi i IFK Göteborg.Trots ledning med 1-0 föll Blåvitt i träningsmatchen mot Ålborg med 1-3.Andra halvleken förrycktes av en mängd byten.

Tipsa en kompis

Saturday 20 January

Poya Asbaghi om mötet med fansen

Över två tusen på läktarna vid första träningsmatchen.Intresset är stort för IFK Göteborg under nye tränaren Poya Asbaghi.– Det är jätteroligt att det blir mycket folk, säger Asbaghi, som redan har träffat de olika supportergrupperna.

Tipsa en kompis

Friday 19 January

VM-hjälten tvekade inte när frågan kom

När frågan kom behövde Kennet Andersson, 50, inte fundera speciellt länge.Hjälten från fotbolls-VM 1994 tar gärna plats i IFK Göteborgs styrelse.– Det är jättespännande om jag med min erfarenhet kan få vara med och påverka, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 18 January

JUST NU: Brännström får sparken av Dalkurd

I november var han muntligen överens med IFK Göteborg, men nobbades i stället till förmån för Poya Asbaghi.Nu bekräftar Dalkurd att de sparkat Andreas Brännström."Försöken att hitta en samförståndslösning har inte lyckats", skriver klubben på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Thursday 18 January

De kan snuva IFK – på drömvärvningen

GÖTEBORG. Sam Johnson, 24, har brutit sitt kontrakt i Kina och är fri att skriva på för en ny klubb.IFK Göteborg ligger alltjämt bra till – men har fått konkurrens.Enligt GT:s uppgifter försöker norska Vålerengen snuva Blåvitt på den liberianske anfallaren.